Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Π. Στάικος: «Στηρίξτε το Ποτάμι, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος»

Π. Στάικος: «Στηρίξτε το Ποτάμι, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος»

STAIKOSO πρ. δήμαρχος Αστακού και τοπικός συντονιστής για το Ποτάμι στον δήμο Ξηρομέρου κ. Παναγιώτης Στάικος καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίζουν  το Ποτάμι  σε αυτές τις εκλογές.

Η δήλωση του κ. Στάικου:

Καλώ τους φίλους και υποστηρικτές μου στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίζουν  το ΠΟΤΑΜΙ  σε αυτές τις εκλογές, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος , επιλέγοντας τις ικανότερες ή τους  ικανότερους. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες , αλλά για υπεύθυνο  και δυναμικό αγώνα. Για  μπορέσουν  να  γίνουν οι απαραίτητες για την Χώρα  μεταρρυθμίσεις, χωρίς όμως να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι άνθρωποι. Για  να υπάρξει στην Χώρα σταθερότητα και ομαλότητα , με Κυβέρνηση Συνεργασίας  επί τη βάσει προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων  . Κυβέρνηση  στην οποία Υπουργοί θα είναι οι άριστοι και όχι οι μετριότητες των κομματικών στρατών.

Τα κόμματα είναι φορείς Δημοκρατίας  και όσο πιο ενδυναμωμένη είναι η εσωκομματική  Δημοκρατία τόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία μας. Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές , ακόμη και όταν σε προσωπικό επίπεδο εμπεριέχουν λάθος. Υπάρχουν κάποιοι , οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουν  να βρουν αλλού στασίδι, πράγμα το οποίο  είναι πολύ της μόδας τελευταία .Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.   Στο  ΠΟΤΑΜΙ υπάρχει εσωκομματική Δημοκρατία  και όταν θα έλθει η ώρα του απολογισμού ,εκεί  με νηφαλιότητα  και παρρησία  θα αναζητηθούν  οι όποιες ευθύνες  και  θα κληθούν να τις αναλάβουν  εκείνοι , οι οποίοι τις έχουν.

Αστακός 9/1/2015

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Μετεκπαιδευθείς σε: Υπερήχους, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σε Ιατρείο Βρογχικού Άσθματος και Σπιρομετρήσεων.
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Τρείς θητείες)
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ για το ΠΟΤΑΜΙ  στον  ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.