Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Π. Στεργίου: Πρέπει να μάθουμε από πρώτο χέρι

Εν αναμονή της συνάντησης με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα, o Eρασιτέχνης Παναιτωλικός δια μέσου του προέδρου του Πάνου Στεργίου δηλώνει πως επιδιώκει την επαφή για να μάθει από πρώτο χέρι τις πραγματικές προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ ενώ από την άλλη εκφράζει και την ανησυχία του για το αύριο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Στεργίου μας είπε: «Θα πρέπει να μάθουμε από πρώτο χέρι σαν ερασιτέχνης ποιες είναι οι προθέσεις του προέδρου. Βέβαια όλοι τις ακούσαμε στη συνέντευξή του αλλά εμείς θέλουμε σαν ερασιτέχνης να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μας εξηγήσει το σκεπτικό του. Αν εμμένει στην αρχική του απόφαση. Στα τρία χρόνια που είμαι εγώ στον ερασιτέχνη μπορώ να σου πω ότι οι σχέσεις μας ήταν καλές και υπήρξε άψογη συνεργασία. Δε μπορεί να μη μας αφορά και το αύριο του ποδοσφαιρκού τμήματος. Εμένα προσωπικά με ανησυχεί».
Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ, παραμένει ακόμη όμως άγνωστο αν τελικά θα πραγματοποιηθεί μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κωστούλας βρίσκεται εκτός Αγρινίου και θα επιστρέψει την Παρασκευή.
Εν τω μεταξύ και παρά τα όσα δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα του Θεοδωρίδη, μιας και το κομμάτι των ανανεώσεων ή λύσεων συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της ομάδας έχει αναλάβει προσωπικά ο κ. Κωστούλας με τις όποιες εξελίξεις τόσο για τον αρχηγό του Παναιτωλικού όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν απομείνει, να μετατίθενται για τις προσεχείς ημέρες.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.