Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Π. Τζαναβάρας: Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα Super League

Π. Τζαναβάρας: Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα Super League

             Την ανωτερότητα του Παναιτωλικού και το δίκαιο της νίκης των αγρινιωτών παραδέχθηκε στη συν. Τύπου ο προπονητής της Δόξας Παν. Τζαναβάρας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Παναιτωλικός είναι ομάδα Super League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «μαυραετών»:

«Πριν ξεκινήσω, θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό και τη διοίκησή του για τη φιλοξενία τους και γενικά μια πάρα πολύ καλή αθλητική συμπεριφορά. Όσον αφορά το παιχνίδι, σήμερα νομίζω είχαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, φορμαρισμένη. Εμείς απ΄την άλλη πλευρά έχουμε πάρα πολλά προβλήματα τις τελευταίες δύο τρεις εβδομάδες με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει κολλήσει λίγο. Προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών που μας έχουν κάνει να έχουμε χάσει τη φόρμα μας και τη χημεία μας. Αυτό είναι επακόλουθο ενός τρομερού αγώνα που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές μου απ΄το Νοέμβριο μήνα, από τις τελευταίες θέσεις να φτάσουν όσο μπορούνε πιο ψηλά. Πιστεύω ότι σε μια  δύο εβδομάδες με την επάνοδο των παικτών, θα ξαναείμαστε η ομάδα που είμασταν πριν. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με νέα παιδιά που παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι δέχεσαι γκολ στο τριακοστό δευτερόλεπτο, ενώ είχαμε πει να το προσέξουμε που ο Παναιτωλικός μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια, νομίζω είναι πολύ δύσκολο μετά να ζητήσεις οτιδήποτε. Όχι αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Η ήττα μας είναι δίκαιη γιατί ο Παναιτωλικός είναι απλά καλύτερη ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του. Μετά την Καλλονή που είναι ένα επίσης πολύ δύσκολο παιανίδι, ακολουθεί ένα βατό πρόγραμμα που θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Σε ερώτηση για το ποιες διαφορές είδε σε σχέση με τον Παναιτωλικό που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο (σ.σ. και σαν προπονητής της Δόξας και σαν προπονητής του Θρασύβουλου, την τρίτη αγωνιστική), είπε:

«Εγώ θεωρώ και θεωρούσα ότι ο Παναιτωλικός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το τι έφταιξε στον πρώτο γύρο και δεν ήταν σε τόσο καλή φόρμα, δε θέλω να το κρίνω. Τώρα όμως και με την ενίσχυση που έκανε το Δεκέμβριο θεωρώ ότι είναι μια ομάδα επιπέδου Super League».

Αθ. Στόικος: Η κακή μέρα ξεκίνησε νωρίς

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μέσα στο Αγρίνιο. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα γιατί περιμέναμε πολύ μεγάλη πίεση από τον Παναιτωλικό και δυστυχώς έγινε αυτό που απευχόμασταν όλοι να γίνει. Να δεχθούμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Η κακή μέρα ξεκίνησε πολύ νωρίς για εμάς. Για εμάς δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι τελευταίες ήττες μας έχουν αφήσει πολύ πίσω αλλά θα συνεχίσουμε, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να μπούμε πάλι μέσα στους στόχους μας που είναι τα play off. Θα παλαίψουμε με νύχια και με δόντια. Όσο για τον Παναιτωλικό, είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια παρουσιάζει αυτή την εξέλιξη στο πρωτάθλημα και ανεβαίνει αγώνα αγώνα και του εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του».

 Π.Κ.

                                                                                                           

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.