Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Ρομά οι δράστες κλοπών σε φροντιστήρια και στο ωδείο

Εξιχνιάστηκαν όλες οι κλοπές που είχαν συμβεί στο ωδείο σύγχρονης μουσικής και σε φροντιστήρια στην πόλη του Αγρινίου.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ανηλίκων Ρομά για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Στη φωτό τα κλοπιμαία

Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που είχαν συμβεί τις τελευταίες 15 ημέρες στο ωδείο σύγχρονης μουσικής και σε τρία φροντιστήρια στη πόλη του Αγρινίου. Σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση, σε βάρος τεσσάρων Ρομά, ηλικίας 14, 17, 26 και 38 ετών, για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα:
• Την 24-11-2011 το απόγευμα στο Αγρίνιο, ο 17χρονος και ο 14χρονος ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών 33χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν από την αίθουσα διδασκαλίας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο στη συνέχεια πούλησαν στον 38χρονο.
• Την 28-11-2011 το απόγευμα στο Αγρίνιο, ο 14χρονος εισήλθε σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης όπου από το γραφείο των καθηγητών αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο 42χρονου ημεδαπού το οποίο στη συνέχεια πούλησε στον 26χρονο.
• Την 5-12-2011 το απόγευμα στο Αγρίνιο, ο 17χρονος εισήλθε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών και αφαίρεσε από το συρτάρι του 73χρονου ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
• Την 6-12-2011 το απόγευμα στο Αγρίνιο, ο 14χρονος εισηλθε στο Ωδείο σύγχρονης μουσικής και αφαίρεσε από την αίθουσα διδασκαλίας ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο στη συνέχεια πούλησε στον 26χρονο.

Έπειτα οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 26χρονου στη κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν τόσο το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή όσο και το κινητό τηλέφωνο που του είχε μεταπωλήσει ο 14χρονος.

Ο υπολογιστής και το κινητό φυλάσσονται προκειμένου να  αποδοθούν στους παθόντες.Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.