Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Ρωμανιάς: “Η κυβέρνηση δίνει ψεύτικες ελπίδες ” (video)

po-romanias

Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσίασε σε εκδήλωση της ΛΑ.Ε. σήμερα το απόγευμα στο Μεσολόγγι ο Γιώργος Ρωμανιάς στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου

Η ομιλία του περιστράφηκε στον άξονα του ασφαλιστικού αλλά ακολούθησε συζήτηση που έλυσε προσωπικές απορίες και ζητήματα.
Ο κ. Ρωμανιάς πρόβλεψε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, 4ο κατά σειρά από την ίδια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που καταργεί τα προηγούμενα, θα διαφοροποιηθεί σημαντικά με παρεμβάσεις από τους θεσμούς αφού περιέχει λάθη και στους τρεις τομείς παρέμβασης για όσους δηλαδή έχουν ήδη θεμελιώσει δικαίωμα, για όσους είναι εργαζόμενοι χωρίς θεμελιωμένο δικαίωμα αλλά και στο θέμα της εθνικής σύνταξης που δεν μπορεί να έχει προνιακό χαρακτήρα.
Ο κ. Ρωμανιάς είπε ότι ο συγκεκριμένος νόμος Κατρούγκαλου γράφτηκε από τον ίδιο και κάποιους δικηγόρους από το εξωτερικό και ότι η παρέμβαση στο θέμα της ασφάλισης που γίνεται από τους θεσμούς είναι πρωτοφανής και εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου και λογικής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ.Ρωμανιάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Onairnewsκαι μας είπε :
Η εικόνα που υπάρχει στην Ελλάδα είναι εικόνα απογοήτευσης ,θλίψης και οργής.Συνειδιτοποιεί σιγά σιγά ο κόσμος ότι όλοι πλήττωνται από τα κυβερνητικά μέτρα .ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση και σε έναν μεγάλο βαθμό υπάρχει μια διχαστική ρητορική από την κυβερνητική πλευρά.Πέραν αυτού του διχαστικού κλίματος προκαλεί και αντιδράσεις διότι αναφέρεται δήθεν στην στήριξη των αδυνάτων που οι αδύναμοι έχουν υποστεί τα περισσότερα οικονομικά βάρη από την κυβερνητική πολιτική.

Δείτε στο βίντεο τι είπε αναλυτικά  ο κ.Ρωμανιάς:

romanias_mesologgi_onairnews
romanias_mesologgi_onairnews1romanias_mesologgi_onairnews2romanias_mesologgi_onairnews3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.