Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων οι απολυμένοι στο Άκτιο

Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων οι απολυμένοι στο Άκτιο

aktio_504_355Συνεχίζουν για έβδομη ημέρα τις κινητοποιήσεις οι απολυμένοι της εταιρείας Αττικές Διαδρομές, που έχει αναλάβει την διαχείριση των διοδίων στην υποθαλάσσια ζεύξη στο Άκτιο. Οι απολυμένοι κρατούν για έβδομη ημέρα ανοικτές τις μπάρες των διοδίων, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Οι 18 εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς και οι πέντε συνάδελφοί τους στους οποίους δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας πριν από δύο μήνες, παραμένουν στον χώρο και όπως καταγγέλλουν «η νέα εταιρεία, Αττικές Διαδρομές, που ανέλαβε τη διαχείριση των διοδίων, προσέλαβε νέους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών με χαμηλούς και επιδοτούμενους μισθούς, στέλνοντας στον δρόμο 23 οικογένειες».

Δύο φορές τεχνικοί της νέας εταιρείας, προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο για να εγκαταστήσουν το λογισμικό στο σύστημα, ωστόσο οι απολυμένοι που βρίσκονται στον χώρο δεν το επέτρεψαν και εξήγησαν στους τεχνικούς για ποιους λόγους δεν τους αφήνουν να εισέλθουν.

Πραγματοποίησαν γενική συνέλευση και έκαναν εξόρμηση στην Πρέβεζα, μοιράζοντας ανακοινώσεις και ενημερώνοντας τους πολίτες για τις διεκδικήσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.