Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Σε “αγώνα επιβίωσης” καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Σε “αγώνα επιβίωσης” καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

“Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες ,πρέπει με κάθε τρόπο, οφείλουμε με κάθε μέσο να αντιδράσουμε. Είναι χρέος απέναντι στις οικογένειες και τα παιδιά μας να αποτρέψουμε τη λεηλασία και τον αφανισμό του κλάδου μας” αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.

Την ώρα που στη χειμαζόμενη αγορά του Αγρινίου κινειται υπό το φόβο και άλλων επερχόμενων λουκέτων ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του απαριθμεί όλα τα σκληρά μέτρα που θίγουν τα μέλη του  ως πολίτες και ως επαγγελματίες και επισημαίνει ότι “στο προσεχές διάστημα θα αναλάβει δράσεις για να υπερασπιστεί αυτό που ίσως κάποτε θεωρούνταν αυτονόητο :Την επιβίωση και την συνέχιση της ύπαρξης και επαγγελματικής δραστηριότητας όλων των συναδέλφων”.
“Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, σε καλούμε με την φυσική σου παρουσία αλλά και τις ιδέες σου, μαζί με όλους τους συμπολίτες που ουσιαστικά αντιμετωπίζουν τα ίδια ή αντίστοιχα προβλήματα, να συμμετέχεις και να συνδράμεις σε έναν αγώνα που ουσιαστικά θα είναι :  ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ” είναι το κεντρικό μήνυμα της ανακοίνωσης του συλλόγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.