Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Σε αργία κινδυνεύει να τεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Καφύρας

Σε αργία κινδυνεύει να τεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Καφύρας

Μετά την καταδίκη του για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία

Σε αργία κινδυνεύει να τεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας μετά την καταδίκη του σε 49 χρόνια φυλάκισης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου λόγω των ευθυνών του στις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Σε αργία πρόκειται να τεθούν τις προσεχείς ημέρες και οι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του δήμου Πύργου Αντώνης Καράμπελας και Λεωνίδας Δημουλιάς καθώς έχουν σε βάρος του καταδίκη για παράβαση καθήκοντος . Ο κ. Καράμπελας πριν από μερικές εβδομάδες παραιτήθηκε του αξιώματός του και από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Αυτά αποκάλυψε μεταξύ άλλων στο IONION FM o γ.γ. της Αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Μανώλης Αγγελάκας.

«Εφαρμόζουμε πιστά τον νόμο που είναι πολύ αυστηρός σε αυτά τα ζητήματα. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα τεθούν σε αργία και είναι θέμα ημερών. Για τον κ. Καφύρα θα υπάρξει ειδική διαδικασία καθώς πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε παρόμοιο θέμα…» – δήλωσε μεταξύ άλλων στο Ιόνιον fm ο κ. Αγγελάκας.

thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.