Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Σε υπηρεσίες και φορείς του Θέρμου ο Κωνσταντάρας

Σε υπηρεσίες και φορείς του Θέρμου ο Κωνσταντάρας

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΙΜΗΣΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας μαζί με τους συνεργάτες του είχε σήμερα από πολύ νωρίς την δυνατότητα να επισκεφθεί τις υπηρεσίες και τους φορείς της πόλης του Θέρμου και είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει με όλους τα προβλήματα αλλά και τα καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν.

Χαρακτηριστικά σε δήλωση του αναφέρει : ” στην σημερινή δύσκολη συγκυρία για όλους μας είχα την δυνατότητα να επισκεφθώ τις υπηρεσίες και τους φορείς της πόλης και να τους αναπτύξω τις θέσεις – απόψεις του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ενώ παράλληλα διαπίστωσα από κοντά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι στη νέα εποχή που εισέρχεται από τη Δευτέρα ο δήμος Θέρμου, μέριμνα μας θα είναι η δημιουργία μιας νέας και ποιοτικής πόλης, ο σχεδιασμός μιας πολιτικής που θα στέκεται ανθρώπινα σε όλους τους δημότες ενώ μέσα από την στρατηγική που θα εφαρμόσουμε θα δώσουμε μια διαφορετική αναπτυξιακή κατεύθυνση που στόχο θα έχει να κάνει το Θέρμο πιο δυνατό και με μεγαλύτερα πεδία ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.”

Επίσης σήμερα υλοποιήθηκε και η ανακοίνωση που είχε κάνει ο κ. Κωνσταντάρας στον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και παραδόθηκαν δυο ισόποσες επιταγές για την ανέγερση του Γηροκομείου στην ενορία του Αγίου Δημητρίου και στο Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας της Παναγίας, ποσά που εξοικονομηθηκαν από  την μη λειτουργία εκλογικού κέντρου στο Θέρμο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ταλιμπάν ορθόδοξος

    Αμάν με το παπαδαριό στο Θέρμο!
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.