Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

“Σκουπιδότοπος της Λευκάδας η Πάλαιρος”

“Σκουπιδότοπος της Λευκάδας η Πάλαιρος”

Καταγγέλλει η παράταξη «Ανοικτός Δήμος», αντιπολίτευση Ακτίου- Βόνιτσας
XYTA PALAIROS SKOYPIDIAΤην δημοτική αρχή Ακτίου- Βόνιτσας καταγγέλλει για μια ακόμα φορά η δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με επικεφαλής τον Ευθύμιο Φερεντίνο, με αφορμή την αποκάλυψη του Δημάρχου Αποστολάκη για την από καιρού σχεδίαση για μεταφορά στο ΧΥΤΑ Παλαίρου και των απορριμμάτων της Λευκάδας σε καθημερινή βάση για τα επόμενα 12 χρόνια!
Τονίζει μάλιστα η ανακοίνωση: «Μετά τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ χιλιάδων τόνων απορριμμάτων από ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ και ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, έρχονται και τα σκουπίδια της ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!» και θυμίζει για τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά, ως αντιπολίτευση, δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο: «ούτε μία σακούλα σκουπίδια από άλλο δήμο στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΠΟΓΩΝΙΑΣ, ΣΤΕΝΟΥ, ΣΚΛΑΒΑΙΝΩΝ !
Με αισθήματα λύπης, απογοήτευσης και ταυτόχρονα οργής και θυμού για την ανικανότητα του δημάρχου να προστατεύσει το περιβάλλον και την υγεία των δημοτών,
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ
Ότι η ΠΑΛΑΙΡΟΣ γίνεται πλέον ο μόνιμος σκουπιδότοπος της ΛΕΥΚΑΔΑΣ!!
Μετά τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ χιλιάδων τόνων απορριμμάτων από ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ και ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, έρχονται και τα σκουπίδια της ΛΕΥΚΑΔΑΣ !!….

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Αυγ. 2015, ο κ. Δήμαρχος αποκάλυψε την από καιρού σχεδίασή του για μεταφορά στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ και των απορριμμάτων της ΛΕΥΚΑΔΑΣ σε καθημερινή βάση για τα επόμενα 12 χρόνια!!
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά, ως αντιπολίτευση, δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο: «ούτε μία σακούλα σκουπίδια από άλλο δήμο στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ»!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Με συνέπεια στις θέσεις της και στους αγώνες της για την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των δημοτών, θα καλέσει τους δημότες σε Λαϊκή Συνέλευση και ανοικτό διάλογο για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών και του ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.
Ο χρόνος και ο τόπος της συνέλευσης θα κοινοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

ΠΑΛΑΙΡΟΣ 1 ΣΕΠ.2015
«Ανοικτός Δήμος»

 palairosnews.blogspot.gr

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.