Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Σοβαρές σκέψεις για διακοπή Πρωταθλήματος!

Σοβαρές σκέψεις για διακοπή Πρωταθλήματος!

1209977_1Το περιστατικό της Σούπερ Λιγκ έκανε τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο διακοπής όλων των πρωταθλημάτων μέχρι να δει πράξεις!

Ο Σταύρος Κοντονής ήταν πολύ προβληματισμένος από όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά την αυριανή (25/2) συνάντησή του με τους ποδοσφαιρικούς φορείς και τον Πρωθυπουργό, αναμενόταν να πάρει την οριστική του απόφαση. Η διακοπή, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr δεν ήταν στις προτεραιότητές του, αφού ήθελε πρώτα να προειδοποιήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ωστόσο, μετά και το περιστατικό με το επεισόδιο στη Σούπερ Λιγκ, η διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων είναι πλέον πολύ πιθανή! Ο Κοντονής, έχοντας καταλάβει πλήρως ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και κατόπιν συνενόησης με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι πιθανόν να εισηγηθεί… λουκέτο, ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να κάνουν άμεσα πράξη κάποια από αυτά που πρέπει για να σταματήσουν τα κρούσματα βίας. Ακόμα δεν είναι γνωστό τι θα ζητήσει, είναι σε άμεση εξάρτηση με τα όσα θα του πει ο Τσίπρας. Αν του ανάψει πράσινο φως θα προχωρήσει, ζητώντας πράξεις αλλιώς η διακοπή θα συνεχιστεί επ’ αόριστον!

Πρέπει να ξεκαθαριστεί, ότι η λογική του δεν είναι ότι… το κλείνουμε και αυτό ήταν. Επιθυμία του τη δεδομένη στιγμή είναι η αναβολή, προκειμένου να επιτευχθούν αυτά που έχει στο μυαλό του. Ο πρωθυπουργός είναι ήδη ενημερώμενος για τις προθέσεις Κοντονή και στη μεταξύ τους συνάντηση, θα συζητηθούν όλες οι προοπτικές. Το τι θα γίνει τελικά, είναι σε άμεση εξάρτηση με τις αποφάσεις του Τσίπρα.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.