Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Σταμάτης: «Κανείς τσίπα εκεί στη Συγγρού;”

Σταμάτης: «Κανείς τσίπα εκεί στη Συγγρού;”
Πολλά τα παράπονα για τον Σαμαρά. Διαγράφηκε και από μέλος του κόμματος.
Μπορεί ακόμη επίσημη δήλωση προς του Αιτωλοακαρνάνες να μην έχει κάνει για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και από τη λίστα των προσεχών εκλογών, ωστόσο ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης ξιφουλκεί για την προεδρική απόφαση μέσω twitter και facebook. Σημειωτέον εξάλλου πως πριν λίγη ώρα η επιτροπή  δεοντολογίας της ΝΔ, αποφάσισε να διαγραφούν οριστικά από μέλη του κόμματος οι βουλευτές που χθες καταψήφισαν τα μέτρα.

«Εσύ έκανες επανάσταση συνείδησης για το όνομα Μακεδονία τότε…..Εμείς όχι για ολόκληρη την Ελλάδα τώρα;» είναι το μήνυμα του στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Η βασική απορία του είναι: «Αλήθεια: Γιατί ο πρόεδρος ο κ. Σαμαράς μας αντιμετώπισε με τόσο άσχημο τρόπο;».

Ο Δημήτρης Σταμάτης αφήνει σαφέστατες αιχμές για τον Α.Σαμαρά αναρωτώμενος γιατί «μας φώναξε στο παρα ένα,για να μας πει μόνο ότι η ψηφίζουμε η μας διαγραφεί», εκφράζοντας και την απορία «Ποιος τον πιέζει και γιατί. Τι λέει το περιβάλλον του? οι σύμβουλοι του?». «Κανείς τσίπα εκεί στη συγγρου? καμμια ευαισθησία απο Αντρέα και Κώστα τους συναδέλφους? και τους άλλους. που έχουν μοιράσει τα Υπουργεία?» είναι η πλέον χαρακτηριστική του έκφραση ενώ προσθέτει «Τέλος. γιατί πρόεδρε σε κράτησαν σε άγνοια οι δικοί σου? γιατί τόση σιωπή σήμερα από τους ίδιους?». « Εύχομαι να κάνουμε λάθος εμείς ,οι «αντάρτες» και όχι η Ν. Δ.» τονίζει ο βουλευτής ωστόσο για τη στάση των «ανταρτών» σημειώνει:»Ασφαλώς και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».
Στο Αγρίνιο πάντως διακινούνται διάφορα σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή. Το βέβαιο είναι ότι δεν παραδίδει την έδρα του παρά τις διάφορες απόψεις πως θα έπρεπε να το κάνει. Βέβαιο επίσης είναι πως ο Σταμάτης ως φύσει πολιτικό ον δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το προσκήνιο. Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα  αγωνιζόταν για την επανεκλογή του. Αβέβαιο όμως είναι αν θα διεκδικήσει έδρα όντας υποψήφιος με άλλο σχηματισμό όπως πιστεύουν διάφοροι… 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.