Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Στηρίζει Αρβανίτη ο Ζώγας

Με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΤΚ Παλαιομάνινας Ξηρομέρου Νικόλαος Ζώγας, τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αρβανίτη με τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συντοπίτες και συγχωριανοί,

Την Κυριακή που μας έρχεται, η πατρίδα μας, περνάει μια δοκιμασία, την πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της. Μια εκλογική αναμέτρηση, που θ’ αναδείξει ανθρώπους που θα δουλέψουν σκληρά και με πολλές θυσίες, για να μας βγάλουν από την δύσκολη θέση που έχουμε έρθει ως κοινωνία.

Από μικρό παιδί, ασχολούμαι με τα κοινά και παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο του τόπου μου και του χωριού μου. Είμαι μέλος της ΝΔ, της παράταξης που θεωρώ πως με τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της, θα φέρει το βάρος της μεγάλης αυτής ευθύνης στις πλάτες της και θα τα καταφέρει.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ καλή επιτυχία σ’ όλους τους υποψηφίους της παράταξής μου. Όμως, θα ήθελα με το μήνυμά μου αυτό, να ευχηθώ ξεχωριστή και καλή επιτυχία, στον συγχωριανό μου και συγγενή, υποψήφιο για πρώτη φορά, Συνταγματάρχη εα, κ. Δ. Αρβανίτη. Τον στηρίζω και θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, προτείνοντας παράλληλα να πράξουν το ίδιο, οι συγχωριανοί μου και οι Ξηρομερίτες.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με τιμή

Ζώγας Νικόλαος
Πρόεδρος ΤΚ Παλαιομάνινας Ξηρομέρου”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.