Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Στο πλευρό των σεισμοπλήκτων και ο σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας

Τα έσοδα από τον φετινό χορό θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

sylogos-katounioton

O σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» αποφάσισε ομόφωνα τα έσοδα του φετινού χορού του να διατεθούν προς ανακούφιση των πληγέντων από τους σεισμούς στην Κεφαλλονιά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» καλεί όλους τους φίλους και συγχωριανούς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια αναλογιζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς. “Μπορούμε να διασκεδάζουμε, αλλά εμείς οι Κατουνιώτες γνωρίζουμε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που έγινε λίγα χιλιόμετρα μακριά μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της κοινωνίας και να βοηθήσουν όπως αυτοί επιλέξουν μια από τις δεκάδες πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας, για τους δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν», ευχαριστεί όλους όσους θα παραβρεθούν στον χορό μας στο Fever σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 επί της Λεωφόρου Συγγρού & Λαγουμιτζή 25 – Fix με τους ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ – ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ – Ε. ΦΟΥΡΕΪΡΑ και ζητάμε συγγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν προσκλήσεις διότι εξαντλήθηκαν.
Ίσως σε κάποια άλλη εκδήλωση η σε δεύτερο χορό που θα διοργανώσουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε όλους γιατί δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δ.Σ του συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.