Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο ψηφοδέλτιο Μοσχολιού εκ νέου ο Νώντας Μπαλάσκας

po-epameinondas-mpalaskasΠροσωπικοί λόγοι ήταν εκείνοι που οδήγησαν αρχικά τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.  Νώντα Μπαλάσκα στη θέση, την οποία και είχε γνωστοποιήσει στον συνδυασμό του κ. Παύλου Μοσχολιού, να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Θέση στην οποία δεν θα εμμείνει, αφού για “λόγους πολιτικής ηθικής” όπως εξηγεί, και όχι μόνο, θα θέσει τελικά εκ νέου υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

Λόγοι προσωπικής φύσης με είχαν οδηγήσει αρχικά στη θέση, την οποία και είχα γνωστοποιήσει στον συνδυασμό που ανήκω, να μη θέσω εκ νέου υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για την εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Αγρινίου.
Λόγοι πολιτικής ηθικής, όμως, σε συνδυασμό τόσο με την άποψη γι’ αυτό φίλων και συμπαραστατών μου κατά την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μου όσο και με την πεποίθησή μου για την αναγκαιότητα συμμετοχής μου, με στόχο να συμβάλω με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω αφενός στη διασφάλιση των πολύ σημαντικών κατακτήσεων που επιτεύχθηκαν αυτή τη δημοτική περίοδο για το Αγρίνιο και τα χωριά του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου και αφετέρου στην περαιτέρω εξασφάλιση νέων αναγκαίων έργων και δράσεων στην προοπτική της βελτίωσης της καθημερινότητας και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου, με υποχρεώνουν να αναθεωρήσω την παραπάνω θέση, καθώς η διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μου αποδείχθηκε ισχυρότερη από τα προσωπικά εμπόδια που αντιμετωπίζω στη δύσκολη πορεία ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με τη σκέψη, λοιπόν, ότι πάντα υπάρχει ελπίδα όλα να πάνε καλύτερα, εφόσον συμμετέχουμε όλοι στη διοίκηση των κοινών υποθέσεων με αγνές προθέσεις και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, ανακοινώνω προς τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου ότι αποδέχομαι την πρόσκληση του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου, να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την εκλογή μου ως Δημοτικού Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται και καλώ τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου να συστρατευθούν στην προσπάθεια για έναν σύγχρονο, ισόρροπα ανεπτυγμένο και ανθρώπινο Δήμο Αγρινίου.
Νώντας Μπαλάσκας
Τεχνολόγος Μηχανικός ΑΔΜΗΕ ΑΕ – Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.