Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Συγκέντρωση και πορεία καθηγητές και συνδικάτα (φωτο-video)

Συγκέντρωση και πορεία καθηγητές και συνδικάτα (φωτο-video)

DSCN5913

Από τις 11 σήμερα το πρωί, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο βρέθηκαν στην προγραμματισμένη τους συγκέντρωση Καθηγητές αλλά και εκπρόσωποι όλων των Συνδικάτων και των Φορέων που δρουν το τελευταίο διάστημα σε κοινό μέτωπο με τους καθηγητές.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος της Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Καραμητσόπουλος, ο οποίος και εκτενώς αναφέρθηκε στα «αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης» και στο πλήγμα που έχει δεχθεί ιδιαίτερα ο κλάδος των εκπαιδευτικών τα τελευταία δύο χρόνια.  Ο ίδιος μίλησε για αδράνεια των καθηγητών μπροστά στο κλείσιμο των σχολείων, τις μειώσεις μισθών και μιας σειράς άλλων μέτρων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν τονίζοντας πως τώρα, ήρθε η ώρα για μαζικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ακόμη η κα Δήμητρα Ξενάκη, εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΟΠΠΥ, ο Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Βασίλης Κωστάρας, η κα Χριστίνα Βούλγαρη από την πλευρά της ΑΔΕΔΥ, ο κ. Στάμος, αναπληρωτής εκπαιδευτικός αλλά και ο κ. Στέλιος Μερμίγκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων του νοσοκομείου, ο οποίος σε υψηλούς τόνους μίλησε για την κατάσταση στην υγεία, για το κλείσιμο νοσοκομείων, ενώ αναφέρθηκε και στη δολοφονία νεαρού αντιφασίστα από μέλος  της Χ.Α χθες βράδυ στο Κερατσίνι.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών  Αγρινίου-Θέρμου κ. Σπύρος Αδάμης, τονίζοντας και αυτός την ανάγκη να συνεχιστούν οι κοινές δράσεις με τέτοια και ακόμη μεγαλύτερη συλλογικότητα και αποφασιστικότητα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.

DSCN5920

DSCN5924

DSCN5934

DSCN5940

DSCN5946

DSCN5947

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.