Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Συγχώνευση για ΓΟΜ και Ακαδημία Μεσολογγίου!

PicMonkey Collage-500x256Την απόφαση να πορευτούν μαζί από την νέα χρονιά ΓΟ Μεσολογγίου και Ακαδημία Μεσολογγίου πήραν οι άνθρωποι των δυο σωματίων του Μεσολογγίου.
Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι πριν δυο μέρες από τον πρόεδρο τον παλαιμάχων της ΑΕΜ κ. Δελαπόρτα Γιάννη κατά την διάρκεια συζήτησης για το μέλλον της ΑΕΜ.
Οι διοικήσεις των δυο σωματίων από την πρώτη στιγμή είδαν θετικά την πρόταση και μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού επήλθε η συμφωνία, σκοπός είναι η δημιουργία μιας ομάδας του θα λειτουργεί σαν υπόβαθρο για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώνουν την μεγάλη ομάδα της πόλης την ΑΕΜ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομα που θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αναμένονται να είναι και αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να βρεθεί λύση στο διοικητικό θέμα που ταλανίζει εδώ και καιρό την ομάδα της ΑΕΜ.
Για το τέλος να αναφέρουμε ότι στο νέο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας θα δηλωθούν και τα δυο σωμάτια, με την Ακαδημία Μεσολογγίου όμως να μην κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα.

 www.aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.