Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συλλήψεις Αλβανών διακινητών και λαθρομεταναστών

Συλλήψεις Αλβανών διακινητών και λαθρομεταναστών

Astynomia-peripoliko-vradyΣε συλλήψεις οκτώ Αλβανών προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με τη βοήθεια αστυνομικών της ΟΕΠΤΑ Μεσολογγίου, αξιοποίησαν πληροφορίες που τους οδήγησαν στη σύλληψη των Αλβανών, οι τρείς εκ των οποίων διακινούσαν τους υπόλοιπους μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, από την Αλβανία με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο οχήματα εκ των οποίων το ένα προπορευόταν με αρκετή απόσταση του άλλου. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες από την Αλβανία, 46 ετών ο οδηγός και 15 ο συνοδηγός.Στο δεύτερο επέβαιναν, μαζί με τον 38χρονο οδηγό, έξι άτομα από Αλβανία.

Οι τρείς διακινητές-οδηγός και συνοδηγός του πρώτου οχήματος και ο οδηγός του οχήματος που ακλουθούσε- όπως και οι πέντε παράνομοι μετανάστες που επέβαιναν του δεύτερου αυτοκινήτου, συνελήφθησαν και οδηγούνται στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.Το πρώτο όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Γαυρολίμνης Ναυπακτίας και το δεύτερο στην είσοδο της Άνω Βασιλικής Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 12 κινητά τηλέφωνα, 2.500 ευρώ, 5.640 λέκε Αλβανίας και 1000 σελίνια Κένυας.Τελικός προορισμός των Αλβανών φαίνεται πως ήταν η Αθήνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.