Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο

1

Σε εξέλιξη είναι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου το νέο συλλαλητήριο που οργάνωσε η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ για να εκφράσει την αντίθεση στο 3ο μνημόνιο.
Το πρωί εξάλλου  το ΠΑΜΕ οργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Αγρινίου. Οι κινητοποιήσεις υποστηρίχθηκαν και από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και τα σωματεία του.
“Να απαντήσουμε  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ- ΜΑΧΗΤΙΚΑ. Να μην περάσει η δεύτερη δέσμη  των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου  της ντροπής όπου από κοινού  στηρίζουν συγκυβέρνηση  ( ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου – Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ,  ΠΑΣΟΚ) .
Αρκετά  με τις απάτες, τις υποκρισίες τους, τα ψέματά τους. Τα παιχνίδια της κυβέρνησης  με τον ανασχηματισμό  δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Η συγκυβέρνηση  επιταχύνει το αντεργατικό, αντιλαϊκό της έργο.ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Σχεδιάζουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο . Δε δεχόμαστε μειώσεις στους μισθούς , στις συντάξεις , στα εργατικά δικαιώματα. Δυναμώνουμε  τους αγώνες για την κάλυψη των απωλειών  που είχαμε , για νέες διεκδικήσεις  με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Δυναμώνουμε την ταξική  αλληλεγγύη μας.
Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά”, ανέφερε το ΠΑΜΕ στο κάλεσμα του για το συλλαλητήριο.

3 4 5 12

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.