Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Γεωργιάδης-Μητροπολίτης συζήτησαν για την ανέγερση παρεκκλησίου στο Νοσοκομείο (φωτό-video)

Γεωργιάδης-Μητροπολίτης συζήτησαν για την ανέγερση παρεκκλησίου στο Νοσοκομείο (φωτό-video)

1

θα βοηθήσει για την ανέγερση παρεκκλησίου στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου

Σε εξέλιξη είναι η περιοδεία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Αγρίνιο, η οποία ξεκίνησε με τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμά και ολοκληρώνεται με την παρουσία του τώρα στη «Γιορτή Αγάπης» στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου, με ενδιάμεσους σταθμούς το Νοσοκομείο Αγρινίου και το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Κατσανιώτη, πρωτοβουλία του οποίου είναι η επίσκεψη.
Ο κ.Γεωργιάδης σε εγκάρδιο κλίμα έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη κ.Κοσμά στο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας της ενορίας Αγίου Δημητρίου. Εκεί ο υπουργός ενημερώθηκε από τον Μητροπολίτη και τον εφημέριο Κωνσταντίνο Καντάνη για το πλούσιο κοινωνικό έργο με τα συσσίτια και το κοινωνικό φροντιστήριο και τις άλλες δράσεις της ενορίας. Ο κ.Γεωργιάδης εξήρε το φιλανθρωπικό  έργο της Εκκλησίας ενώ μεταξύ άλλων ενημέρωσε τον Μητροπολίτη πως είναι γνώστης του αιτήματος και θα βοηθήσει για την ανέγερση παρεκκλησίου στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Στη συνάντηση παρόντας ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης  και άλλοι συνεγάτες του υπουργού, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης, στελέχη της παράταξη του όπως ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και κομματικοί παράγοντες της ΝΔ.

23 4 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. ταλιμπάν ορθόδοξος

  Για τον 15χρονο που τον περασμένο Δεκέμβρη περίμενε τσακισμένος στο δρόμο Θέρμου-Πετροχωρίου για δύο ώρες ασθενοφόρο από Αμφιλοχία (!),
  δε νομίζω ότι πρόβλημα αποτελούσε η ύπαρξη ή μη παρεκκλησίου στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου.
  Τη λιμπίζεσαι τη δική σου διαθεσιμότητα τηλεβιβλιοπώλη;
  25 του μήνα σου ‘ρχεται!
  Και σύντομα η απόλυση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.