Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Συνάντηση Παπαναστασίου με Μητροπολίτη Κοσμά

Συνάντηση Παπαναστασίου με Μητροπολίτη Κοσμά

O υποψήφιος   Βουλευτής  Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Παπαναστασίου , στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Μεσολόγγι , συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά  .

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις  σχετικά με τα ζητήματα που προβληματίζουν τους πολίτες του νομού .

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ενημέρωσε τον κ. Παπαναστασίου για τις δράσεις της Εκκλησίας που αφορούν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας .

Από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου  ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για  την  πολύτιμη προσφορά του  στους  κατοίκους του νομού     ενώ  τόνισε την επιτακτική ανάγκη συνέχισης  του έργου της Εκκλησίας. Εξερχόμενος δήλωσε : «Στις στιγμές που βιώνει η Χώρα , η δράση της Εκκλησίας αποτελεί εγγύηση κοινωνικής ανακούφισης .  Η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη γεννά ξανά την ελπίδα  που,  τόσο , έχουμε ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο. »

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες του Μεσολογγίου στο πολιτικό του γραφείο ,  και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους αφορούν .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.