Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση αύριο με ΟΠΑΠ. Στην αναμονή για Ζαραδούκα-Μητρόπουλο

Συνάντηση αύριο με ΟΠΑΠ. Στην αναμονή για Ζαραδούκα-Μητρόπουλο

Σημαντική συνάντηση απ’ την οποία θα κριθούν πολλά για το ταμείο των καναρινιών έχουν αύριο μέλη της διοίκησης του Παναιτωλικού με εκπροσώπους του ΟΠΑΠ. Ως γνωστόν, δεδομένου του νοσηρού οικονομικού κλίματος, η εταιρεία προτίθεται φέτος να είναι φειδωλή στις χορηγίες της κάτι που έχει ήδη διαφανεί και από τις τοποθετήσεις στελεχών του αρμόδιου υπουργείου. Σε κάθε περίπτωση οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα επιδιώξουν από την αυριανή σύσκεψη να εξασφαλίσουν οικονομικά οφέλη για την ομάδα, τονώνοντας με αυτό τον τρόπο το ταμείο τους το οποίο έχει ήδη επιβαρυνθεί αρκετά από τα έξοδα για την κατασκευή του γηπέδου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, λέγεται ότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόκειται για τους Γιάννη Ζαραδούκα και Παύλο Μητρόπουλο. Βασική προϋπόθεση όμως για την απόκτησή τους είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα της Θεσσαλίας. Εάν δηλαδή οι Βολιώτες οδηγηθούν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, τότε η έλευση τους στο Αγρίνιο θεωρείται δεδομένη.
Παράλληλα θυμίζουμε ότι αύριο στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕ Μεσολογγίου και Παναιτωλικού, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.