Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Συνέλευση στο Αγρίνιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

Συνέλευση στο Αγρίνιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος

κατάλογοςΟ Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος* διοργανώνει περιφερειακή Συνέλευση στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 10.10.2014 & ώρα 19.30, στην αίθουσα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (Π. Σούλου 1, Αγρίνιο).
Η περιφερειακή Συνέλευση θα έχει ως θέμα την επαναλειτουργία του Τοπικού Τμήματος με στόχο τη δραστηριοποίηση του στις εξελίξεις του Ν.4254/2014.
Όπως αναφέρει αφορμή σχεδιασμού της εκδήλωσης αποτέλεσε η έντονη ανησυχία των Πολιτικών Μηχανικών της Αιτωλοακαρνανίας για τη θέσπιση πλήθους διατάξεων που επηρεάζουν την Ασφάλεια των Έργων και την – ήδη δύσκολη – επαγγελματική καθημερινότητα τους.”Η ενεργοποίηση των Τ.Τ. (του Σ.Π.Μ.Ε.) είναι απαραίτητη – ιδιαιτέρως τη δεδομένη στιγμή που κάποιοι (κύκλοι) επιδιώκουν τη συρρίκνωση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων («δικαιωμάτων»)”, σημειώνει η ανακοίνωση
* Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (Σ.Π.Μ.Ε.) είναι ο επαγγελματικός-επιστημονικός φορέας των Ελλήνων Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών, εδρεύει στην Αθήνα, περιλαμβάνει 20 Τοπικά Τμήματα σε διάφορους Νομούς της χώρας και αριθμεί 25.000 μέλη. Είναι ιδρυτικό μέλος του E.C.C.E. (European Council of Civil Engineers – E.C.C.E.) στο οποίο, διαχρονικά, οι εκπρόσωποι του έχουν επιδείξει σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.