Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

“Ασήμαντο και για προσωπικούς λόγους το συμβάν στην Κατοχή”

“Ασήμαντο και για προσωπικούς λόγους το συμβάν στην Κατοχή”

Λέει ο συνδυασμός Μουρκούση. Αθώος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
blogger-image-1626760097Για προσωπικούς κι όχι πολιτικούς ή εκλογικούς λόγους συνέβη η διαμάχη μεταξύ των δύο κατοίκων της Κατοχής, ένας εκ των οποίων είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας, αναφέρεται από το συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών», του υποψήφιου δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Ν.Μουρκούση.
Μάλιστα επικαλείται μάλιστα ως απόδειξη, ότι στην σημερινή αυτόφωρη ακροαματική διαδικασία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, ο φερόμενος ως υπεύθυνος της διένεξης, αθωώθηκε πανηγυρικά.
Ταυτόχρονα ,όπως αναφέρεται, οι δύο συμπολίτες που διαπληκτίσθηκαν χθες βράδυ στην Κατοχή και η διένεξή τους έφθασε σήμερα μέχρι τα Δικαστήρια, συνυπέγραψαν παρουσία των δικηγόρων τους, κοινή δήλωση ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και ότι δεν έχει καμία απαίτηση ο ένας από τον άλλον.
«Όλα όσα ανακοινώθηκαν, πριν ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη, από υποψηφίους δημάρχους ως σπέκουλα εναντίον μας, δηλώνουν την προσπάθειά τους να δείξουν ότι υπάρχουν. Είναι ένα ακόμη προεκλογικό παιγνίδι τους, που στηρίζεται σε μεγαλόστομες φράσεις και πολύ «σάλτσα». Δυστυχώς γι’αυτούς, οι πολίτες σταθερά επιλέγουν τον συνδυασμό Συνεργασία Πολιτών και για Δήμαρχο το γιατρό Νίκο Μουρκούση, κλείνοντας επιδεικτικά τ’αυτιά σε κραυγές και φθηνές συκοφαντίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.