Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Χρήστος Παΐσιος

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Χρήστος Παΐσιος
po-paisios-periodia1Σε Αγρίνιο, Νεάπολη, Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Θύριο, Στάνου, Παλιάμπελα και πολλές ακόμη περιοχές περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Παΐσιος για να φτάσει στη Λεπενού και να καταλήξει στο Νεοχώρι Κατοχής συνεχίζοντας τις σε καθημερινή βάση επαφές του με τους πολίτες.

Ο κ.Παΐσιος μίλησε στο ραδιόφωνο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αχελώου σχολιάζοντας την κρισιμότητα της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου.
Αναφερόμενος στις ανησυχίες των ελλήνων πολιτών δεν παρέλειψε να τονίσει πως “υπάρχει φως στο τούνελ. Δεν το λέει μόνο η Νέα Δημοκρατία, το λένε και οι εταίροι μας. Αν δεν το πίστευα δε θα συμμετείχα ως υποψήφιος. Κανείς δεν μπορεί να επικληθεί θαύματα. Η παράταξή μας λέει τα αληθινά και τα εγγυημένα”. Κάλεσε δε τους ψηφοφόρους της Αιτωλοακαρνανίας να σκεφτούν καλά την επιλογή τους στην κάλπη και να σταθμίσουν την κατάσταση.po-paisios-periodia2 po-paisios-periodia3 po-paisios-periodia4 po-paisios-periodia5 po-paisios-periodia6 po-paisios-periodia7 po-paisios-periodia8

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.