Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής της Περιφέρειας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής της Περιφέρειας

Με μεγάλη ανταπόκριση εκ μέρους των πολιτών συνεχίζεται το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το οποίο υλοποιείται με την συνεργασία του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της Δερματολογικής Κλινικής του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

 Το πρόγραμμα έχει ήδη υλοποιηθεί στην Πάτρα, την Αμαλιάδα, το Αίγιο, το Μεσολόγγι, τη Νέα Μανωλάδα, τα Καλάβρυτα και την Ναύπακτο ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει εκπονήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος επίκεινται, από τον επόμενο μήνα πλέον, επισκέψεις και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας.

 Με την ευκαιρία η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Καθηγητή της Δερματολογικής Κλινικής του Π.Π.Ν.Π. Διονύση Τσαμπάο για την ανεκτίμητη συμβολή του στο πρόγραμμα. Επίσης, η Διεύθυνση Υγείας εκφράζει τις ευχαριστίες της και προς όλους τους συντελεστές της πρωτοβουλίας που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υλοποιούν ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της Υγείας στην Δυτική Ελλάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.