Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: Να σταματήσει άμεσα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

κατάλογοςΣυνεχίζεται με αμείωτη ένταση η βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσε ο Ισραηλινός στρατός ενάντια στους Παλαιστινίους.
Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε πάνω από 400 μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά . Σύμφωνα με τον ΟΗΕ το 80% των θυμάτων είναι άμαχοι.
Η διεθνής κοινότητα ΟΗΕ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή ένωση κ.λ.π. περιορίζεται στο να εκφράζει την «ανησυχία της για τα γεγονότα» . Σε άλλες περιπτώσεις είναι γνωστό πως αντέδρασε. Εδώ η ανθρώπινη ζωή δεν έχει την ίδια αξία.
Μας συγκλονίζει η επιστολή Νορβηγού γιατρού εθελοντή στην Γάζα « …….είναι στιγμές που θέλω απλώς να ουρλιάξω , να κρατήσω κάποιον σφικτά, να κλάψω, να μυρίσω το δέρμα και τα μαλλιά του ζεστού παιδιού που είναι καλυμμένο με αίμα αλλά δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια….». Κύριε Ομπάμα έχετε καρδιά ; Σας προσκαλώ να περάσετε μια νύχτα – μια μόνο νύχτα – μαζί μας στο νοσοκομείο στην ΣΙΦΑ . ‘Ισως μεταμφιεσμένος σαν καθαριστής είμαι 100% σίγουρος ότι θα άλλαζε η ιστορία .Κανένας άνθρωπος με καρδιά ΚΑΙ ισχύ δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια νύχτα στην ΣΙΦΑ χωρίς να φύγει αποφασισμένος να τερματίσει την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού….».
Εμείς ξέρουμε πως δεν θα το κάνει …… πρέπει όμως να βγούμε έξω να φωνάξουμε δυνατά «Σταματήστε τώρα αυτή την σφαγή είμαστε και εμείς όλοι ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΙ».

Ο.Π. Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.