Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛ.ΑΣ.: Να κυλήσουν όλα ομαλά, δεν υπάρχει κενό εξουσίας

ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛ.ΑΣ.: Να κυλήσουν όλα ομαλά, δεν υπάρχει κενό εξουσίας

syriza-epik-708Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας μετά από εξουσιοδότηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Θοδωρής Δρίτσας μετέφερε στους δύο αξιωματούχους το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ να κυλήσουν όλα ομαλά σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη και να μην υπάρξει ούτε στιγμή που οι ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί σε ευαίσθητες θέσεις του κρατικού μηχανισμού να μην αισθανθούν ότι υπάρχει κενό εξουσίας ή έλλειμμα εμπιστοσύνης.

Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμβολίσει ότι απόψε στην Αθήνα έχουμε αλλαγή καθεστώτος κι όχι απλά εναλλαγή κυβέρνησης καθώς η πολιτική αλλαγή που σηματοδοτεί η διαφαινόμενη ευρύτατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αφορά όχι μόνο τους Ελληνες αλλά ταυτόχρονα αποτελεί συντριπτική ήττα για όσους στην Ευρώπη  επιχείρησαν με κάθε τρόπο -ακόμα και με περιορισμό της Δημοκρατίας- να επιβάλλουν τη λιτότητα ως μονόδρομο για έξοδο από την οικονομική κρίση.

«Η κατάσταση στη Ελλάδα αλλάζει, και με ηχηρό τρόπο πρώτοι οι Ελληνες απορρίπτουν το δόγμα της λιτότητας» τονίζουν στελέχη της Κουμουνδούρου, εκτιμώντας ότι ανοίγει ο δρόμος για πολιτικές αλλαγές στη Γηραιά Ήπειρο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.