Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Σχολικό παζάρι στο Αγρίνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σχολικό παζάρι στο Αγρίνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

smile_children_posterΣχολικό παζάρι θα πραγματοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη στο Αγρίνιο το τριήμερο 12, 13 & 14 Σεπτεμβρίου, με σύνθημα: Για να έχουν ένα χαμόγελο όλα τα παιδιά!!!

Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας είναι οι κάτωθι:

Παρασκευή  12/9 Ώρες: 10 το πρωί έως 10 το βράδυ

Σάββατο      13/9 Ώρες: 10 το πρωί έως 10 το βράδυ

Κυριακή       14/9 Ώρες: 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού,  συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει, καθημερινά και πανελλαδικά, τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε 57.056 παιδιά και τις οικογένειές τους, το α’ εξάμηνο του 2014, μέσα από όλες τις δράσεις του και μόνο με τη βοήθειά σας θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του!

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από το σχολικό bazaar στο Αγρίνιο και τα γραφεία του, ή από το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

Πηγή: www.hamogelo.gr

kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.