Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Τέλος εποχής στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Τέλος εποχής στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Ετήσια τακτική αλλά και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοαοακαρνανίας. Η γενική συνέλευση θα γίνει ανεξαρτήτως απαρτίας ή όχι και αναμένεται να χαρακτηριστεί από την επισημοποίηση της πρόθεση του επί πολλών ετών προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργου Τζωρτζόπουλου να αποχωρήσει από την προεδρία και να παραδώσει τη σκυτάλη.
Κατά τη γενική συνέλευση θα οριστεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην ΟΕΣΒΕΝ και για το λόγο αυτό θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή (με δύο τακτικά μέλη και τρία αναπληρωματικά). Αν και οι εκλογές προγραμματίζονται να γίνουν στις 2 Ιουνίου υπάρχει σκέψη να προταθεί άλλη προγενέστερη ημερομηνία.
Ο κ. Τζωρτζόπουλος προτίθεται να αποχωρήσει και από την προεδρία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων καθώς μάλιστα έχει υποβάλλει και αίτηση συνταξιοδότησης. Παρά τις απόπειρες πολλών εμπόρων να τον πείσουν να αναθεωρήσει τη στάση του ο ίδιος φαίνεται ότι επιμένει στο δρόμο της αποχώρησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.