Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Τα νεώτερα για τους τραυματίες της έκρηξης στο Λουτρό

Τα νεώτερα για τους τραυματίες της έκρηξης στο Λουτρό

Πέντε τραυματίες διακομίζονται σε Νοσοκομεία της Αθήνας. Τρεις στο «Γεννηματάς», ένας στο «Θριάσιο» και ένας στον «Ευαγγελισμό». 

hf

Μια ακριβέστερη εικόνα διαμορφώνεται πλέον γύρω από τους τραυματίες της έκρηξης στο καφενείο του Λουτρού Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που συνέλεξε το agrinionews.gr, συνολικά 13 άτομα κατέληξαν για νοσηλεία στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Άρτας.
Εκ των εννέα ατόμων που νοσηλευτήκαν στο Αγρίνιο, δύο άτομα παραμένουν στο Νοσοκομείο. Οι σοβαρότερα τραυματίες, ένας 80χρονος και μία 42χρονη έχουν μεταφερθεί σε μονάδες εγκαυμάτων των Νοσοκομείων Γεννηματά και Ευαγγελισμού αντίστοιχα. Άλλα δύο άτομα με εγκαύματα επίσης έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά και δύο στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής. Ένα επίσης άτομο πήρε εξιτήριο.
Από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Άρτα ένας διακομίστηκε στο Θρίασιο Νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει εγκαύματα 45%.
Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί πως στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας εκφράζεται ικανοποίηση για την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, των Νοσοκομείων και όσων ενεπλάκησαν στην περίθαλψη των τρυαματιών. Η μεταφορά των ασθενών στην Αθήνα άλλωστε γίνεται  υπό την εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.