Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Τα παραλειπόμενα του φιλικού

Τα παραλειπόμενα του φιλικού

*** Αν και ο σκοπός του αγώνα ήταν πέρα από αγωνιστικός και φιλανθρωπικός, λίγος κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση παρακολούθησαν κάτι περισσότερο από πεντακόσιοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού.

*** Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φ. Κωστούλας τίμησε τους δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μ. Γλυκοκάλαμο (αγωνίστηκε τη δεκαετία του ΄70) και Γ. Κετσιλή (αγωνίστηκε τη δεκαετία του ΄80) προσφέροντάς τους από μία φανέλα της ομάδας και μια ανθοδέσμη.

*** Παρών στην αναμέτρηση ήταν και ο πρόεδρος του Πας Γιάννινα κ. Χριστοβασίλης ο οποίος και πέρασε απαρατήρητος, ενώ γενικά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική δείγμα του ότι οι όποιες διαφορές των δύο ομάδων αποτελούν ήδη παρελθόν. Σαν απόδειξη δε αυτού, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί στη σέντρα του γηπέδου πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

*** Μετά τη λήξη της αναμέτρησης η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός δεξιώθηκε την ομάδα του Πας προσφέροντάς της τον καθιερωμένο μπουφέ στο νέο πολυτελή χώρο που έχει κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό εντός του γηπέδου.

*** Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε το γκολ του Μπουμάλ από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, κι όχι τυχαία μιας και οι ομοιότητες με το περσινό γκολ του ίδιου παίκτη στο Ελ Πάσο ήταν εντυπωσιακές, τόσο ως προς το τέρμα που το πέτυχε, όσο ως προς την απόσταση που βρισκόταν στημένη η μπάλα (σχεδόν η ίδια!) αλλά και όσον αφορά ακόμα και την.. .τροχιά της μπάλας με τον Μανιάτη τότε να μένει άγαλμα και τον Φεργκούς να…μιμείται το συνάδελφό του τερματοφύλακα το απόγευμα του Σαββάτου!

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.