Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα πρόσωπα της ΔΗΜ.ΑΡ.

Έτοιμος ο κορμός του ψηφοδελτίου

Ρεαλιστικό στόχο θεωρούν στη Δημοκρατική Αριστερά την εκλογή βουλευτή στην Αιτωλοακαρνανία. Τα υψηλά ποσοστά που η ΔΗΜ.ΑΡ συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις εκτιμάται από τα στελέχη της πως θα επιβεβαιωθούν και στις κάλπες. Επί τάπητος λοιπόν έχει τεθεί το θέμα του ψηφοδελτίου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό έχει κλειδώσει με μία μόνο θέση ανοιχτή.
Ουσιαστικά πρόκειται για την τρίτη υποψηφιότητα από την περιοχή του Αγρινίου θέση για την οποία αρχικά προοριζόταν ο Χρήστος Σερίφης που εν τέλει δεν θα είναι υποψήφιος. Από το Αγρίνιο υποψήφιοι θα είναι σίγουρα ο πανεπιστημιακός Βασίλης Πατρώνης και ο Παύλος Θεοδωρίδης (δραστηριοποιείται στις οικοδομικές επιχειρήσεις).
Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται επίσης να είναι οι Νίκη Φούντα (αρχιτέκτονας από τη Βόνιτσα), Μιχάλης Παππάς (γιατρός ορθοπεδικός από το Νεοχώρι), Τάσος Αγγελόπουλος (κτηνίατρος από τη Ναύπακτο), Μιμίκα Μαστραπά (από τη Χάλκεια) και Χρήστος Σταυρόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος από τον Γαλατά). Πιθανό εξάλλου το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της νοσηλεύτριας κυρίας Παλαιοκώστα και του ιχθυολόγου Ανδρέα Τσερεμεγκλή.
Στα πλαίσια της συνεργασίας με τους «Ελεύθερους πολίτες» του Βασίλη Οικονόμου θα είναι υποψήφιος και ο Μεσολογγίτης μηχανικός Παναγιώτης Μάγαλος. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως προτάθηκε η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Ναυπάκτου Γιάννη Νταουσάνη, προκαλώντας όμως την αντίδραση των στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. Ναυπάκτου με αποτέλεσμα να προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.