Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΓΕΑ

Ολοκληρώνονται με μια λαμπρή τελετή λήξης, οι δραστηριότητες των τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για την τρέχουσα περίοδο 2011-2012.

Φέτος και για δεύτερη συνεχόμενη φορά, λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του Ομίλου αλλά και του μεγάλου αριθμού των τμημάτων του, η εκδήλωση θα έχει διήμερη διάρκεια ( 18 και 19 Ιουνίου ).

Κατά την διάρκεια  του διημέρου θα δοθεί η δυνατότητα σε  όλους τους συντελεστές του έργου που παράγεται στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ  (Δάσκαλοι, Χορευτές κλπ) να παρουσιάσουν χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς τους μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα που χαρακτηρίζει κάθε τέτοια εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου ένα χορευτικό δρώμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Παραμύθι, παραμύθι το κουκί και το ρεβίθι, βοήθησε και ‘συ να γένει όλη η γη αγαπημένη».

Την δεύτερη ημέρα πριν το καθιερωμένο πανηγυρικό   κλείσιμο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί μια μουσικοχορευτική παράσταση από τα τμήματα των ενηλίκων του Ομίλου με το επίκαιρο θέμα: «Αχ Ελλάδα Σ’Αγαπώ….».

 

 

Προσκεκλημένοι του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ είναι η  αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων η οποία θα συμμετέχει με το χορευτικό της τμήμα.

Το διήμερο της εκδήλωση (18 και 19 Ιουνίου 2012)  θα πραγματοποιηθεί  στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ( Πλ. Παναγοπούλου 4) στις  8.30 το βράδυ.

 

Aναλυτικά το πρόγραμμα

Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2012
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Χορευτική Εκδήλωση Παιδικών Τμημάτων, με θέμα: « Παραμύθι, παραμύθι το κουκί και το ρεβίθι, βοήθησε και ‘συ να γένει όλη η γη αγαπημένη»

Χώρος εκδήλωσης: Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου
Ώρα έναρξης: 20:30

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Μουσικοχορευτική εκδήλωση τμημάτων Ενηλίκων
Θέμα: «Αχ Ελλάδα Σ’Αγαπώ…»

Συμμετέχει η αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων
Χώρος εκδήλωσης: Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Ε ί σ ο δ ο ς Ε λ ε ύ θ ε ρ η
Χορηγός επικοινωνίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.