Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Τιμήθηκαν οι καθηγητές της ενισχυτικής

Τιμήθηκαν οι καθηγητές της ενισχυτικής

Εκδήλωση τιμής για τους καθηγητές που πρόσφεραν γνώσεις και φέτος, αφιλοκερδώς και με μοναδικό τους κίνητρο την αγάπη τους για τα παιδιά, διοργάνωσε και πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Δ.Σ της Β’ΕΛΜΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. Τα ενισχυτικά μαθήματα αλληλεγγύης έδωσαν στους μαθητές την ευκαιρία  που σε πολλές περιπτώσεις  η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους στερεί, κάνοντας αδύνατη  την παρακολούθηση  κάποιου άλλου φροντιστηρίου.

Όμως  τίποτα δεν είχαν να ζηλέψουν τα μαθήματα αλληλεγγύης από τα άλλα φροντιστήρια. Αντίθετα, η αγάπη περίσσευε, το ίδιο και η γνώσεις αλλά και η θέληση από τους ίδιους τους μαθητές. Για την προσφορά τους βραβεύθηκαν χθες το απόγευμα καθηγητές του Παπαστράτειου Γυμνασίου Αγρινίου ,του  Γυμνασίου Παναιτωλίου  του 2ου Γενικού Λυκείου  Αγρινίου, του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας και του Γενικού Λυκείου Θέρμου.

Ο πρόεδρος της Β’ΕΛΜΕ κ. Καραμητσόπουλος συνεχάρη θερμά όλους τους καθηγητές ευχόμενος η συμμετοχή του χρόνου να είναι ακόμη μεγαλύτερη από πλευράς τους ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως στόχος της προσπάθειας που έγινε με τη στήριξη της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας ήταν να βοηθηθούν οι μαθητές ώστε να έχει όλοι ανεξαιρέτως ίσες δυνατότητες για μόρφωση ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, χρώματος, φυλής, εθνικότητας ή θρησκείας.

Στην εκδήλωση μίλησε ακόμη και ο κ. Παύλος Χαραμής, πρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ. «Δεν είναι η μόνη τέτοια εκδήλωση που συμβαίνει αυτό τον καιρό στη χώρα. Από άκρη σε άκρη της χώρας έχουν δημιουργηθεί διάφορες τέτοιες εστίες οι οποίες ξεκινούν από τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή σε ακραίο βαθμό η Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά και οι νέοι», σχολίασε ο κ. Χαραμής.

Εκτός από τις βεβαιώσεις συμμετοχής στα μαθήματα, στους καθηγητές δόθηκε συμβολικά ως δώρο και ένα βιβλίο, με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σπουδαία συμβολή τους στη σχολική ζωή των παιδιών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.