Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Τι θα δείξουν και οι εξετάσεις…

Τι θα δείξουν και οι εξετάσεις…

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ/ ÏÓÖÐ-ÓÔÁÍÔÁÑ ËÉÅÃÇÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-STANDARD LIEGEΕν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Βιλφρίντ Νταλμά βρίσκονται στον Παναιτωλικό, στον οποίο έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τον 31χρονο χαφ.

Καλά είναι μέχρι στιγμής τα πρώτα συμπεράσματα των ανθρώπων του Παναιτωλικού για τον Βιλφρίντ Νταλμά, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του Αγρινίου.
Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο 31χρονος μέσος, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.
Η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον Γάλλο να αποτελεί ενδεχομένως την πρώτη προσθήκη του Παναιτωλικού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Στο καθαρά αγωνιστικό, στον προσεχή αγώνα στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα δεν θα παίξει ξανά ο Σφακιανάκης, ενώ ο Μπακάκης που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έκανε μαγνητική και ήταν «καθαρή». Ο Τζούνιορ δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στη Βέροια.

sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.