Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Τι λένε Σώκος-Σταμάτης για τη συνάντηση τους

Τι λένε Σώκος-Σταμάτης για τη συνάντηση τους

unnamedΘ. Σώκος: ” αυτονόητο ότι θα συναντώ ανθρώπους σαν το Δ.Σταμάτη». “Διαθέτουμε πολιτικό πολιτισμό”, λέει ο Δ.Σταμάτης

Την έκπληξη που προκάλεσε, σε όλους όσους την πληροφορήθηκαν, η φημολογούμενη συνάντηση Σώκου-Σταμάτη, με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για συνεργασία σε επίπεδο Περιφέρειας, δεν φαίνεται να τη συμμερίζονται οι δύο έμπειροι πολιτικοί.
Σε επικοινωνία του agrinionews.gr μαζί του ο κ. Θύμιος Σώκος παραδέχτηκε σαν κάτι πολύ φυσικό αυτή τη συνάντηση χωρίς να θελήσει πάντως ούτε να αποκλείσει ενδεχόμενα, αναφέροντας: “Εγώ είμαι επικεφαλής μια ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής προσπάθειας και ασφαλώς και θα βρεθώ με ανθρώπους που έχουμε αγωνιστεί από κοινού για πάμπολλα ζητήματα του τόπου. Με το Δημήτρη Σταμάτη όταν εγώ ήμουν πρόεδρος της ΤΕΔΚ κι εκείνος νομάρχης είχαμε βάλει το πλαίσιο για πολλά σημαντικά ζητήματα που προχώρησαν. Και τώρα άλλωστε θέματα που νομίζαμε ότι τα λύσαμε όπως το ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου, τα βρίσκουμε ακόμα μπροστά μας. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι θα συναντώ ανθρώπους σαν το Δ.Σταμάτη και θα συνεργάζομαι μαζί τους. Το συμφέρον του τόπου κοιτάμε και οι δύο και το να περιορίσουμε το πλαίσιο στο τι θα ειπωθεί για ενδεχόμενη συνεργασία μας θα ήταν κατώτερο της μάχης που πρέπει να δώσουμε, ο καθένας από την πλευρά του”.
Αλλά και από την πλευρά του κ. Δημήτρης Σταμάτη η συνάντηση επιβεβαιώνεται σαν μια επαφή που ο ίδιος επεδίωξε αρχικά και την οποία βρίσκει και εκείνος απόλυτα φυσιολογική. “Και οι δύο διαθέτουμε πολιτικό πολιτισμό, άλλωστε” ήταν τα λόγια του πρώην βουλευτή και νομάρχη, που εξήγησε ότι ανάλογες συναντήσεις μπορούν να επαναληφθούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Μαίρη Τ.

    Δημήτρη. Δεν πουλάνε τρέλα, μαγκιά πουλάνε! Εμάς δουλεύουν. Όχι μόνο αυτοί αλλά όλοι οι παλιοί που είχαν τα πόστα όταν “λεφτά υπήρχαν” τα έτρωγαν όμως αντί να κάνουν έργα, μας κατάντησαν διακονιάρηδες και τώρα μας ζητάνε να τους ξαναβγάλουμε για να φάνε κι άλλα. Αυτούς τους δύο κυρίους τους θυμάμαι να είναι ο ένας δήμαρχος Αγρινίου και ο άλλος νομάρχης. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. Δύο άνθρωποι έκαναν κουμάντο σε έναν ολόκληρο νομό. Γιατί τον άφησαν σε τέτοια χάλια;Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό;

  2. Τι λέτε ρε???

    Προς Μαίρη Τ. Εδώ δεν ξέρεις ΤΙ ήταν ο καθένας, πως ξέρεις σε τι χάλια άφησαν το νομό???? Και ποια είναι τα χάλια για τα οποία ευθύνονται αυτοί??? Άλλο να κάνεις υγειή αντιπολίτευση και να θέτεις τα προβλήματα όπως είναι και άλλο να είσαι ένα αντιδραστικό στοιχείο το οποίο λασπολογεί για να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες… Και εσύ μάλλον είσαι στη δεύτερη κατηγορία….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.