Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Τους… τραπεζώνει ο Λεμονής

Τους… τραπεζώνει ο Λεμονής

Επιχείρηση «ανασύνταξις» έχει μπει σε πρώτο πλάνο στο Παναιτωλικό και στο πλαίσιο της αλλαγής κλίματος, είναι προγραμματισμένο κι ένα τραπέζι του Τάκη Λεμονή για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει… δραματικά για τον Παναιτωλικό, αφού οι Αγρινιώτες βρίσκονται ήδη εντός της επικίνδυνης ζώνης και εί0ναι λογικό πως σε καμία περίπτωση δεν χωρούν νέες βαθμολογικές απώλειες. Τουλάχιστον όχι με ομάδες που θεωρούνται στα μέτρα τους και μία απ’ αυτές είναι σίγουρα και η Ξάνθη, την οποία και θ’ αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα ν’ ανυψώσει αφενός το ηθικό των παικτών του και αφετέρου να επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα. Μία απ’ τις κινήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο αυτό είναι κι ένα τραπέζι που είναι προγραμματισμένο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι ώστε η ομάδα να πάει ενωμένη για τη μεγάλη αντεπίθεση… παραμονής στη Σούπερ Λιγκ και να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ευχάριστα είναι τα νέα τόσο απ’ τους Ονουάτσι, Μπλάζιτς, όσο και απ’ τους Σιόντη, Ντολεζάι, αφού έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν κι έτσι ξανατίθενται στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μέχρι νεοτέρας, οι μόνοι που θ’ απουσιάζουν απ’ τις προπονήσεις των «καναρινιών» είναι οι Εντζεγκουέλε και Κουτρουμάνος.

Γιώργος Φραδελάκης

www.gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.