Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Του… εσωτερικού

Του… εσωτερικού
Ο Παναιτωλικός καλείται σήμερα να δείξει την εικόνα που έχει στο Αγρίνιο και όχι εκείνη των ως τώρα εκτός έδρας αναμετρήσεών του.

25Αρκετά δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Παναιτωλικός, που θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη. Τα «καναρίνια» προέρχονται από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό.

Οπως συνέβη και στο ματς της Κομοτηνής, που ακολούθησε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται να δείξουν την εικόνα του… εσωτερικού, αυτή που έχουν στο Αγρίνιο και όχι εκείνη του… εξωτερικού, δηλαδή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Μέχρι στιγμής έχουν δώσει τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις, ενώ έχουν κάνει και δύο εξόδους. Στο «Γ.Φ.Σ.Π.» είναι αήττητοι, δεν έχουν δεχθεί γκολ και τα πάνε περίφημα. Αντίθετα με Παναθηναϊκό και Πανθρακικό δεν έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Οι αριθμοί είναι χαρακτηριστικοί.

Στα τρία εντός έδρας ματς τους έχουν κατά μέσο όρο περισσότερες από 10 τελικές, 7 εύστοχα γεμίσματα από τα άκρα σε 19 προσπάθειές τους, ενώ κάνουν μόλις 33 λάθη στο 90λεπτο. Οι αντίστοιχοι εκτός έδρας αριθμοί έχουν φθίνουσα πορεία. Οι τελικές «πέφτουν» στις 8, τα εύστοχα γεμίσματα μόλις στα 5 και μάλιστα σε λίγο περισσότερες από 20 απόπειρες, ενώ τα λάθη «εκτοξεύονται» σε περισσότερα από 49! Ο Παναιτωλικός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, αρκεί όμως να έχει και εκτός έδρας ανάλογες εμφανίσεις με εντός.

ΕΝΤΟΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ  ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ     ΛΑΘΗ

32               21/58                           103

Μ.Ο.:     10,6         7/19,3                          34,3

ΕΚΤΟΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ  ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ     ΛΑΘΗ

16             10/41               99

Μ.Ο.:                       8             5/20,5          49,5

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ

www.sportday.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.