Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλει «ενοικίαση» εργαζομένων για το δημοτικό παρκινγκ

imgresTo Eργατοϋπαλ/κο Kεντρο Aγρινιου καταγγέλλει την πρόσληψη από τη Δημοτική Επιχείρηση Στάθμευσης του Δήμου Αγρινίου, τεσσάρων εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με διάρκεια οκτώ μηνών, από γραφείο ενοικίασης εργαζομένων σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση:

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε σε τοπικά  Μ.Μ.Ε. η είδηση ότι, με απόφαση του Δ.Σ. της, η Δημοτική Επιχείρηση Στάθμευσης του Δήμου Αγρινίου προχώρησε στην πρόσληψη τεσσάρων εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με διάρκεια οκτώ μηνών.

Η πρόσληψη αυτή όμως έγινε από γραφείο ενοικίασης εργαζομένων, δηλαδή δουλεμπορικό.  Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  ότι πρόκειται για μια ακόμα απόφαση πέρα για πέρα αντεργατική και μάλιστα από μια Δημοτική επιχείρηση  που θα έπρεπε  σ’ αυτά τα ζητήματα  να είναι πιο προσεκτική και να εκφράζει την αντίθεσή της απέναντι στην πολιτική των σκλαβοπάζαρων που προωθούν τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις και η Ε.Ε.

Το Ε.Κ.Α κατ’ επανάληψη έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην πολιτική αυτή  και την έχει καταγγείλει  απαιτώντας την κατάργηση των δουλεμπορικών  γραφείων.

Γι’ αυτό και απατούμε την ακύρωση αυτής της απόφασης και την πρόσληψη των αναγκαίων εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή απασχόληση με πλήρη δικαιώματα και αποδοχές.

Να πάψουν οι Δήμοι και οι Δημοτικές επιχειρήσεις τους να εφαρμόζουν  τα πιο αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

    ΟΙ ΒΛΑΚ…..Σ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ STAGE, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ κλπ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ….
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!
    ΝΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.