Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Το κλίμα στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ (φωτό)

Το κλίμα στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ (φωτό)
Το πάνελ της συνεδρίασης

Παρουσία του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου συνεδρίασε χθες στο Μεσολόγγι, σε διευρυμένη σύνθεση, η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου συζητήθηκε κυρίως ο πολιτικός λόγος του κόμματος με κύριο ομιλητή τον Ν.Νικολόπουλο και παρόντα τον βουλευτή Μάριο Σαλμά (που σήμερα πραγματοποίησε και συγκέντρωση πολιτικών του φίλων σεε κέντρο του Αγρινίου). Ο έτερος βουλευτής τη ΝΔ Κώστας Καραγκούνης ήταν ομιλητής σε άλλη περιοχή της χώρας.
Συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες της προεκλογικής στρατηγικής της ΝΔ και τονίσθηκε η ανάγκη το κόμμα στο τοπικό πρόγραμμά του να δώσει έμφαση στο θέμα της Ιόνιας Οδού και στην ανάγκη να στηριχθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, κυρίως στον πρωτογενή τομέα με τον εκσυγχρονισμό των δικτύων άρδευσης κλπ..

Παρόντες στελέχη και πολιτευτές

Το θέμα των ημερών, η κατάρτιση του ψηφοδελτίου δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση παρά μόνο στα «πηγαδάκια» στο περιθώριο της. Σημειωτέον πάντως πως στους κομματικούς κύκλους πολλές είναι οι μουρμούρες για τη διαδικασία. Ωστόσο όλοι τελούν εν αναμονή των τελικών αποφάσεων με την ανησυχία πάντως δεδομένη για το ενδεχόμενο η Συγγρού να αποτύχει άλλη μια φορά σε κάποιες επιλογές της.

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος
O πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.