Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Το λάθος ήταν στο Εθνικό και δεν επηρέασε τα τζακ-ποτ

Δεν υπάρχει πρόβλημα για κλήρωση από το λάθος στην ημερομηνία του Εθνικού. Σε μια από τις 6 κληρώσεις υπήρξε μόνο

Όπως μας ενημέρωσε πρακτορείο λαχείων από το Αγρίνιο αναφορικά με το λάθος που είχαν τα λαχεία και αναφερθήκαμε σε ανάρτησή μας αυτό ήταν γεγονός, αλλά κακώς αναφέραμε τον κίνδυνο για την κλήρωση με τα 6 τακ ποτ. Τα 6 τζακ ποτ ήταν σε άλλο λαχείο  στο Λαϊκό, η κλήρωση είχε ήδη γίνει την Τρίτη και κάποιος ήδη γλεντούσε με τα εκατομμύρια που κέρδισε. Και μπράβο του.

Ως προς την ουσία, το Εθνικό Λαχείο έχει 6 κληρώσεις διαδοχικές. Το τυπογραφικό λάθος έγινε στην τέταρτη κλήρωση. Οι αγοραστές γνώριζαν από την αρχή τις ημερομηνίες των έξι κληρώσεων και όταν μετά την τρίτη κλήρωση ανανέωσαν το λαχείο τους για την τέταρτη κλήρωση κατάλαβαν ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Πέραν του λάθους μας, που διορθώνουμε με αυτή την ανάρτηση, αναφέραμε ένα γεγονός μαζί με ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Δεν θα μπορούσαμε να προσβάλουμε κάποιον ντόπιο πωλητή λαχείων ή κάποιο πρακτορείο γιατί δεν τυπώνονται φυσικά εδώ τα λαχεία αλλά στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Η Διεύθυνση Κρατικών Λαχείων του Υπουργείου Οικονομικών έχει στείλει δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, καθώς και εντολή στο δίκτυο των πρακτόρων κρατικών λαχείων να ενημερώσουν το αγοραστικό κοινό. Και μεις διορθώνουμε το δικό μας λάθος…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.