Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Το μέλλον των κινητοποιησεων τους αποφασίζουν οι “Αγανακτισμένοι”

Το μέλλον των κινητοποιησεων τους αποφασίζουν οι  “Αγανακτισμένοι”

Επαναπροσδιορισμό ουσιαστικά πολλών ζητημάτων θέτουν οι “Αγανακτισμένοι” στη σημερινή συγκέντρωση που θα έχουν στη πλατεία Δημοκρατίας. Αυτό διαφαίνεται από την ανακοίνωση που εξέδωσαν όπου ουσιαστικά θέτουν επί τάπητος βασικά οργανωτικά ζητήματα όπως στάση απέναντι σε βουλευτές, ορισμός νέων μελών συντονιστικής, ακόμα και απαλειφή του ονόματος “Αγανακτισμένων”, καθημερινή παρουσία στη πλατεία κ.α.

Η επείγουσα ανακοίνωση τους έχει ως εξής:

“Όλοι απόψε Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 στις 8:30 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία του Αγρινίου που θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Συνέλευση των «Αγανακτισμένων της Πλατείας Δημοκρατίας του Αγρινίου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Λαϊκή Συνέλευση, έτσι όπως αυτά καθορίστηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2011 είναι τα παρακάτω:
1. Απολογισμός της μέχρι σήμερα δράσης.
2. Καθορισμός της από δω και πέρα δράσης.
2.1. Απόφαση για την συνέχιση ή την αναστολή της αγωνιστικής μας παρουσίας σε καθημερινή βάση στην πλατεία Δημοκρατίας.
2.2. Απόφαση σε περίπτωση που αποφασισθεί η αναστολή για την ημερομηνία επανεκκίνησης.
2.3. Απόφαση σε περίπτωση που αποφασισθεί η συνέχιση του αγώνα ανασυγκρότησης της Συντονιστικής Επιτροπής με τον ορισμό νέων μελών και την ανάθεση συγκεκριμένων εργασιών σ’ αυτά.
3. Ψήφισμα – Απάντηση στα περί «πολιτικής βίας» των πολιτών που ανέφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2011 ο Πρωθυπουργός της χώρας Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά και στις ανάλογες πρόσφατες δηλώσεις των Βουλευτών Σοφίας Γιαννακά και Αντρέα Μακρυπίδη στο τοπικό και Αθηναϊκό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαλοιφή, αντικατάσταση ή όχι της λέξης «Αγανακτισμένοι» από τον τίτλο που προσδιορίζει το κίνημα των Πλατειών.
5. Εκλογή εκπροσώπου ή εκπροσώπων στη καθορισμένη Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος, όπου θα συζητηθούν ζητήματα τα οποία αφορούν την πορεία του κινήματος των πλατειών.

Η Λαϊκή Συνέλευση των Αγανακτισμένων
της Πλατείας Δημοκρατίας Αγρινίου”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.