Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει πρόεδρο

Το ΠΑΣΟΚ εκλέγει πρόεδρο
Η φωτό από τη διαδικασία στο Αγρίνιο
Η φωτό από τη διαδικασία στο Αγρίνιο

Στις κάλπες για να εκλέξουν  τον πέμπτο πρόεδρο στην ιστορία του κόμματος προσέρχονται σήμερα  τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Την ηγεσία διεκδικούν οι Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος.
Οι κάλπες, που έχουν στηθεί σε διάφορες πόλεις της χώρας, άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Στην Αιτωλοακαρνανία οι εκλογές διεξάγονται
α) Στο Μεσολόγγι, στο Εργατικό Κέντρο, για τους δημότες του Δήμου Μεσολογγίου.
β) Στο Αγρίνιο, στον παλιό Σταθμό του τρένου, για τους δημότες του Δήμου Αγρινίου.
γ) Στη Ναύπακτο, στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», για τους δημότες του Δήμου Ναυπακτίας.
δ) Στην Αμφιλοχία, στη δημοτική αίθουσα «ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ», για τους δημότες του Δήμου Αμφιλοχίας.
ε) Στη Βόνιτσα, στο Δημαρχείο, για τους δημότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
στ) Στο Θέρμο, στο Δημαρχείο, για τους δημότες του Δήμου Θέρμου.
ζ) Στον Αστακό, στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, για τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία επιδεικνύουν υποχρεωτικά την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία τους (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και όσοι δεν είναι μέλη ή φίλοι του Κόμματος θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό Απογραφικό Δελτίο μέλους ή φίλου.Το Μητρώο θα είναι ανοιχτό κατά τις ώρες της ψηφοφορίας προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι.
Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδοθούν το βράδυ της Κυριακής από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ.Για την ανάδειξη νέου προέδρου απαιτείται ποσοστό 50+1. Σε περίπτωση που κανείς από τους τρεις δεν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό, τότε θα διεξαχθεί δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους.
«Στην κορυφαία αυτή διαδικασία καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς και όλοι όσοι ανησυχούν για την πορεία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όλοι όσοι πιστεύουν ότι η μόνη ρεαλιστική λύση και η μόνη πραγματική ελπίδα μπορεί να έρθει από το ΠΑΣΟΚ, να συμμετέχουν και με την ψήφο τους να δώσουν μήνυμα συσπείρωσης και αναγέννησης της παράταξής μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η  Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλoακαρνανίας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.