Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Τράβηξε τα βλέμματα ο Μπαρμπαρούσης

ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
Πάγωσαν με τους βουλευτές της Χρ. Αυγής

Από περιέργεια έως παγωμάρα προκάλεσε η είσοδος των νεοεκλεγέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο σε παλιούς και νέους βουλευτές συναδέλφους, δημοσιογράφους και ευρισκόμενους στα θεωρεία. Ισως η πιο καλτ φυσιογνωμία που έχει καθήσει ποτέ στα ελληνικά κοινοβουλευτικά έδρανα είναι ο Κ. Μπαρμπαρούσης.

Είναι λάτρης των μηχανών τσόπερ, παντρεμένος με Μεξικάνα, και η εμφάνισή του ήταν το κυριότερο πλεονέκτημα για την εκλογή του αφού η πλούσια κόμη και ο παχύς μύσταξ περιβάλλονταν στα διαφημιστικά φυλλάδιά του με δάφνινα στεφάνια ώστε να… παραπέμπει σε ήρωα του ’21. Στα μέρη του άλλωστε τον φωνάζουν, υποστηρίζει, «Καραϊσκάκη».

Ο εικονιζόμενος βουλευτής είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Μπαμπίνη του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι πατέρας τριών παιδιών.Η εμφάνισή του αυτή, το νεαρό της ηλικίας του (είναι 32 χρόνων), η τσόπερ μηχανή του με την οποία, όπως λέει, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, πιστεύει ότι τον κατέστησαν τον περισσότερο δημοφιλή μεταξύ των συνυποψηφίων του πετυχαίνοντας να πάρει περίπου έξι χιλιάδες ψήφους.«Η πατρίδα μας και η μοτοσικλέτα μου είναι από τις μεγάλες μου αγάπες», λέει ο -ευτυχώς για μόλις 48 ώρες- βουλευτής της ΧΑ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο χωριό του, την Μπαμπίνη.

Αυτή την εποχή είναι άνεργος και βοηθάει τον πατέρα του στις αγροτοκτηνοτροφικές δουλείες.«Παλιότερα έβαζα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ενώ δούλεψα και ως οδηγός και σε ιχθυολογική μονάδα στον Αστακό».

Η πρώτη επαφή με τη Χ.Α ήταν όταν ήταν ακόμη μαθητής του Γυμνασίου. «Διάβασα κάποια περιοδικά και εφημερίδες της που έπεσαν στα χέρια μου, τα οποία έγραφαν για την πατρίδα μας, την οποία υπεραγαπώ και άρχισα σιγά – σιγά να συμπαθώ τους ανθρώπους της Χ.Α.», είπε.

Η γυναίκα του, η οποία κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από το Μεξικό,όπως λέει, τον στήριξε στην προσπάθειά του, παρά το γεγονός ότι η Χ.Α. είναι κατά των μεταναστών.

Μέλος του κόμματος έγινε για πρώτη φορά λίγο πριν από τις περιφερειακές εκλογές και στη συνέχεια κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνία, όπου και πάλι ήλθε πρώτος στους σταυρούς προτίμησης.

Η πρόταση για να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου, του έγινε από τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ηταν τιμητική η πρότασή και την αποδέχτηκα αμέσως…», λέει

www.ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.