Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Τρένο οι ”Κανονιέρηδες”πέρασαν και από Φιλιππιάδα με 2-1

Τρένο οι ”Κανονιέρηδες”πέρασαν και από Φιλιππιάδα με 2-1

Τρένο η ΑΕ Μεσολογγίου πέρασε και από την Φιλιππιάδα με 2-1 και βρίσκετaαι μόνη πρώτη με 19 βαθμούς Σε έναν κακό και βάρη αγωνιστικό χώρο διεξήχθη ένα όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που μέχρι σήμερα είχαν γνωρίσει μόλις μια φόρα την ήττα στο πρωτάθλημα και έχοντας και την καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Η ομάδα του Εθνικού μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 17′ έχει τον ελέγχο του παιχνιδιού,από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΜ ανέβασε στροφές και παίζοντας έξυπνα με τις αντεπιθέσεις κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι,η μεγάλη φάση για το πρώτο ημίχρονο έγινε στο 24′ όταν ο Καβαλλάρης διώχνει πάνω στην γραμμή κεφαλιά του Πάνου,με του γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ στο 48′ ο Καρακίτσος θα αναλάβει να βάλει μπροστά την ομάδα του κάνοντας 0-1,οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για την ισοφάριση θα δημιουργήσουν ευκαιρίες τις όποιες όμως δεν θα μπορέσουν να μετουσιώσουν σε γκολ.
Έτσι στο 74′ μετά από σέντρα από τα αριστερά του Καρακίτσου κάτοχος της μπάλας θα γίνει ο Καβαλλάρης που με πλάσε θα κάνει το 0-2.

Στο 77′ θα έρθει η μείωση του σκορ με τον Εθνικό με τον Κολιάκη να βλέπει τον Δουλιώτη λίγο έξω από την εστία του και με σέντρα σουτ θα μειώσει για την ομάδα του σε 1-2,οι γηπεδούχοι αύξησαν κι άλλο την πίεση τους με αποτέλεσμα στο 87′ ο Μπόμπορης να κερδίσει πέναλτι απο τον Δάρδα το οποίο θα εκτέλεση ο ίδιος παίχτης στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

Το τελικό σφύριγμα του κ.Κατσικογιάννη θα βρει τους παίχτες της ΑΕ Μεσολογγίου να πανηγυρίζουν για το μεγάλο διπλό απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο μέσα στην έδρα του.

Το φιλμ του αγώνα..

Πρώτο ημίχρονο

10′ πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Εθνικό σουτ του Μπούρμπου έξω από την μεγάλη περιοχή πέφτει και μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
16′ ευκαιρία και πάλι με τον Μπούρμπο για τον Εθνικό ατομική προσπάθεια και σουτ του τελευταίου πέφτει και μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
17′ σουτ του Κολιάκη γλυφή το δεξι κάθετο δοκάρι.
18′ πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Ξευγένη να πιάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και με υπερένταση να διώχνει ο Μπατής σε κόρνερ.
19′ σουτ του Καρακίτσος περνάει άουτ.
23′ ο Μπούρμος εκτελεί το κόρνερ σουτ του Διαμαντή μέσα από την μεγάλη περιοχή διώχνει επάνω στη γραμμή ο Καντάνης.
24′ κεφαλιά του Πάνου διώχνει επάνω στην γραμμή πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Καβαλλάρης,με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι έχει περάσει η μπάλα.
39′ σουτ του Μπόμπορη μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
43′ Κίτρινη ο Διαμαντής για τον Εθνικό.

Δεύτερο ημίχρονο

48′γκολλλλ για την ΑΕΜ με τον Καρακίτσο να παίρνει την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Μπατή.
51′ κεφαλιά του Ξευγένη περνάει άουτ.
53′ κόρνερ του Κολιάκη κεφαλιά Πάνου άουτ.
58′φαουλ του Κόλλινς κεφαλιά Διαμάντη περνάει άουτ.
59′ σουτ του Κολιάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή απομακρύνει με υπερένταση ο Δουλιώτης.
61′Λαθος του Καντάνη κάτοχος της μπάλας ο Θεοδώρου που βγαίνει τετ τα τετ με τον Δουλιώτη να λέει όχι.
66′ Αλλαγή για την ΑΕΜ μέσα ο Πέντσας έξω ο Ξευγένης
68′ σουτ του Λέντζου άουτ.
70′ Αποβολή για διαμαρτυρία του τεχνικού του Εθνικού Γιώργου Γιάννου.
71′Αλλαγη για τον Εθνικό μέσα ο Κοντογιώργος έξω ο Τσακανίκας.
72′Ο Δουλιωτης θα προλάβει τον Κολιάκη πριν αυτός γίνει επικίνδυνος.
73′ Αλλαγη για την ΑΕΜ μέσα ο Νικολόπουλος έξω ο Φράγκος.
74′ γκολλλ για την ΑΕΜ με τον Καρακίτσο να κάνει την σέντρα από αριστερά και με πλάσε ο Καβαλλάρης να κάνει το 0-2.
77′ γκολ για τον Εθνικό μετά από σέντρα σουτ του Κολιάκη που κάνει το 1-2.
80′ Κίτρινη κάρτα στον Δουλιώτη για καθυστέρηση.
81′ Αλλαγή για τον Εθνικό μέσα ο Μούτας έξω ο Μπούρμπος.
82′ Αλλαγή για την ΑΕΜ μέσα ο Πετσίνης έξω ο Καβαλλάρης.
83′ Σουτ του Κολιάκη περνάει άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.
87′ Πέναλτι για τον Εθνικό το οποίο κερδίζει ο Μπόμπορης από τον Δάρδα,εκτέλεση από τον ίδιο με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη και να απομακρύνετε.
Τέλος παιχνιδιού..

Πολύ καλή η διαιτησία τον κ.Κατσικογιάννης – Καραλής – Γεωργάκης του συνδέσμου (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Μαυρόζογλου, Μπούρμπος (81’Μούτας) Διαμάντης, Τσακανίκας(71’Κοντογιώργος), Κόλλινς, Κολιάκης , Θεοδώρου,Πάνος, Λέντζος, Μπόμπορης.

ΑΕ Μεσολογγίου(Σταμάτης Σαρρής):Δουλιώτης,Μπαλαούρας,Μαντέλος, Δάρδας, Πελέκης, Δενδρινός,Ξευγένης(66’Πέντσας), Καντάνης, Καβαλλάρης (82’Πετσίνης) ,Καρακίτσος,Φράγκος(73’Νικολόπουλος)

http://www.aitosports.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.