Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Τρίωρο κλείσιμο των εμπορικών του Αγρινίου την ερχόμενη Τρίτη

Ο Εμπορικός Σύλλογος του Αγρινίου γνωστοποιεί την απόφασή του για τρίωρο κλείσιμο τηςν ερχόμενη Τρίτη αντιδρώντας στο “νέο πιο βάρβαρο πακέτο των μέτρων”. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου υπογραμμίζει πως “δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης 48ωρης ή 24ωρης.Ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να απουσιάσει από μια μάχη που θα κρίνει μάλλον οριστικά τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας για τις επόμενες δεκαετίες”.Καλεί επίσης τα μέλη του να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις όσο πιο δυναμικά μπορούν.Η ανακοίνωσή του:

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012
3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

Η τρικομματική κυβέρνηση με το νέο πιο βάρβαρο πακέτο των μέτρων που φέρνει στη βουλή, από την φτωχοποίηση μας σπρώχνει στην εξαθλίωση.
Ο Σύλλογός μας, όλοι μας, υπεστήκαμε σε μικρό χρονικό διάστημα (26-9-2012 και 18-10-2012) το κόστος 2 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.
Η συμμετοχή των συναδέλφων εμπόρων της πόλης σε ποσοστό 100% και στις 2 απεργίες ήταν και παραμένει η πλέον μεγάλη απόδειξη ότι:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!
Ο κυβερνητικός συνασπισμός όμως έχει άλλες επιλογές και άλλες προτεραιότητες.
Έχει προτάξει τα συμφέροντα των τοκογλύφων, των εκβιαστών και της Τρόικας, αδιαφορώντας για τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση του λαού και τον αφελληνισμό του πλούτου της χώρας μας.

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

Για την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοέμβρη 2012 έχει προκηρυχθεί νέα Πανελλαδική Γενική Απεργία των εργαζομένων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου πιστεύει ότι:
Ο Εμπορικός Κόσμος της χώρας μας θα έπρεπε και σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη μάχη να είμαστε παρόντες απεργώντας με δράσεις και με οργή.
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. λυπάται που τούτη την κρίσιμη ώρα η Ε.Σ.Ε.Ε. επέλεξε να μην αναλάβει την συνδικαλιστική της ευθύνη και να παίξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου όπως επίσης θεωρεί λαθεμένη την συνδικαλιστική απουσία της Ομοσπονδίας μας τούτη την κρίσιμη ώρα.

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το βάρος μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης 48ωρης ή 24ωρης.
Ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να απουσιάσει από μια μάχη που θα κρίνει μάλλον οριστικά τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας για τις επόμενες δεκαετίες.

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι

Την Τρίτη 6-11-2012 ανοίγουμε στις 11:30 το πρωί.
Με 3ωρη στάση εργασίας δίνουμε το δικό μας παρόν στην 48ωρη Γενική Απεργία.
Για να μην ψηφιστούν τα βάρβαρα μέτρα και να αποτρέψουμε την επιστροφή στον μεσαίωνα.
Παράλληλα την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2012 συμμετέχουμε και στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις όσο πιο δυναμικά μπορούμε.

ΑΓΡΙΝΙΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.