Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Φιέστα στο Θέρμο για την Αναγέννηση

1Τα πάντα ήταν έτοιμα στο Θέρμο για την αναμέτρηση της τοπικής Αναγέννησης με την Ακαδημία Ναυπάκτου. Και όχι για τον αγώνα. Οι δύο ομάδες ήταν μέσα στους στόχους με την Αναγέννηση Θέρμου να είναι στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας και τη φιλοξενούμενη ομάδα στα μπαράζ ανόδου. Το τελικό 1-1 ελάχιστα μέτρησε και για τους δύο.

Όμως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κουτρομάνου σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών για την Αναγέννηση. Πρώτη άνοδος σε δύο χρόνια ζωής του σωματείου δεν ήταν και λίγο. Από τα αποδυτήρια βγήκαν σαμπάνιες, μπλουζάκια, μετάλλια και το Κύπελλο του Πρωταθλητή. Η χαρά των ανθρώπων της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το ίδιο και των παικτών, πιο έμπειρων και νεαρών. Οι στόχοι είχαν επιτευχθεί καθώς ήρθε η άνοδος και διατηρήθηκε το αήττητο. Η παρουσίαση των πρωταθλητών δε θύμιζε σε τίποτα ερασιτεχνική ομάδα, ενώ η ώρα της αποθέωσης ήρθε όταν ο αρχηγός Κώστας Τσατσαράγκος μαζί με το γιο του Γενικού Γραμματέα Αλέκου Σιαδήμα, Γιώργο σήκωσαν στον αέρα το Κύπελλο.

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και μέσα στην πλατεία του Θέρμου και η υπόσχεση του αρχηγού ήταν μία. “Του χρόνου θα έρθετε λίγο αργότερα για μία ακόμα παρουσίαση Κυπέλλου στη Β΄ Κατηγορία”.

23

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.