Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Φώτης Κωστούλας: “Το νέο Δ.Σ. δεν εμποδίζει πουθενά την εξαγορά των μετοχών”

Φώτης Κωστούλας: “Το νέο Δ.Σ. δεν εμποδίζει πουθενά την εξαγορά των μετοχών”

«Αρχικά μου έλεγαν κάποιοι πως αφήνω την ομάδα ακυβέρνητη και τώρα με εγκαλούν γιατί κοιτάζω να υπάρχει κάτι σε περίπτωση που δεν αγοράσει το πακέτο των μετοχών κανείς!» λέει ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού.

Μια ερμηνεία για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και μια άλλη οπτική από αυτή που έχει ο μέσος φίλαθλος για το πως θα προχωρήσει ο Παναιτωλικός, έδωσε στο agrinionews.gr ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας.

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας αν υπάρχει κάποια πρόοδος για τη μεταβίβαση της ομάδας και αν έχει την επίγνωση ότι στο Αγρίνιο λέγεται ότι φτιάχνει το επόμενο Δ.Σ. για να μην πουλήσει τελικά, απάντησε: “Μετά την ανακοίνωση που έβγαλα όπου εξηγούσα ότι χρειάζεται να τρέξουν τα θέματα του Παναιτωλικού με ένα νέο Δ.Σ. έκανα δυο τρία ραντεβού με κάποιους ανθρώπους που πίστευαν ότι μπορούν να βοηθήσουν αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Μάλιστα ένας εξ αυτών επί της ουσίας ζητούσε μια θέση, μια δουλειά δηλαδή. Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα πρέπει να βάλει μπροστά, εγώ θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα και τη Δευτέρα θα κοιτάξω να σχηματίσω ένα συμβούλιο που θα τρέχει τα θέματα της ομάδας. Περιμένω την απάντηση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου η οποία εξαρτάται από την κατηγορία που θα παίζει η ομάδα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι αν εγώ σχηματίσω ένα Δ.Σ. αυτό δεν αποτρέπει έναν επενδυτή ούτε και τον αναγκάζει να συνεχίσει με αυτό το σχήμα. Ίσα-ίσα που, επειδή υπάρχουν τεράστια ζητήματα ανοιχτά, αν αποφασίσει να πάρει τις μετοχές θα βρει μια διάδοχη κατάσταση και ένα βασικό σχεδιασμό. Από κει και πέρα με μια απλή απόφαση καταργείται το προηγούμενο Δ.Σ. και συγκαλεί καινούριο ο νέος κάτοχος των μετοχών. Μια απλή απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης είναι και τέλος. Τα λέω αυτά γιατί αρχικά μου λέγαν κάποιοι πως αφήνω την ομάδα ακυβέρνητη και τώρα με εγκαλούν γιατί κοιτάζω να υπάρχει κάτι σε περίπτωση που δεν αγοράσει το πακέτο των μετοχών κανείς!”

Τι γίνεται με την απόφαση όμως για το που θα παίζει ο Παναιτωλικός; “Τίποτε. Υπάρχει αδιαφορία ή η κουτοπόνηρη σκέψη να γίνουν όλα γρήγορα και ξαφνικά, για να μη φωνάζει κανένας Κωστούλας πάλι. Θεωρητικά είχαμε καθυστερήσεις και λόγω Euro και λόγω αβεβαιότητας πολιτικής αλλά όλα αυτά εμένα μου φαίνονται προφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την απόφαση πόσες ομάδες θα παίζουν τελικά στην πρώτη κατηγορία θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις για τον Παναιτωλικό”

Ο κ. Κωστούλας πάντως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι τη Δευτέρα μάλλον θα έχουμε εξελίξεις λέγοντας: “Εγώ δεν έχω ενημερωθεί για τίποτε κι αυτό δείχνει τη σοβαρότητα των θεσμών που έχουμε και στο ποδόσφαιρο”.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.