Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Χωρίς προβλήματα η σημερινή διεξαγωγή των Πανελλαδικών

Ομαλά και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) τα θέματα ήταν σαφή και κατανοητά, όπως αναφέρουν εκπαιδευτικοί.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις για τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τα θέματα ήταν απαιτητικά, δεδομένου ότι και το συγκεκριμένο μάθημα είναι αυξημένης βαρύτητας.
Αναμενόμενα χαρακτηρίζονται τα θέματα στη Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.
Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Μαθηματικών Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).
Τα θέματα των Πανελλαδικών σήμερα:
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης

Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης

 

 

Οι απαντήσεις στα θέματα των Πανελλαδικών σήμερα:

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης

Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης

Με τα σημερινά μαθήματα ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα των Πανελλαδικών εξετάσεων που «έκρυβε» ένταση   στα Μαθηματικά και «πόλεμο» στη Φυσική.

 

 Σε ό,τι αφορά στο 4ο θέμα της Φυσικής ύστερα από το σάλο που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για δημοσίευση σε έναν ιστότοπο, στον οποίο συνδιαχειριστής ήταν ένας εκπαιδευτικός, μέλος της κεντρικής επιτροπής των εξετάσεων  η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (ΚΕΕ), προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

 

protothema.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.